ATP
Η κλήρωση του Στέφανου στο Χάλε

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 14:34

Παρόλο που ακόμα έχει ανοιχτές υποχρέωσεις στο Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνωρίζει από σήμερα το ταμπλό του και στο Halle Open, για την επόμενη εβδομάδα.

Το Roland Garros μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως η σεζόν του γρασιδιού έχει ήδη ξεκινήσει και την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει και το Halle Open στη Γερμανία, ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς πήρε wild card από τους διοργανωτές για τα μονά και για τα διπλά, ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι Roger Federer, Daniil Medvedev, Alexander Zverev και Andrey Rublev.

Ο Έλληνας τενίστας θα παίξει με qualifier στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, ενώ στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο ξανά qualifier, ή τον Gilles Simon. Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Gael Monfils και στα ημιτελικά με τους Andrey Rublev και David Goffin.

Περισσότερα μεγάλα ονόματα έχουν συγκεντρωθεί στην άλλη μεριά του ταμπλό, όπου βρίσκεται και ο Federer. O Ελβετός θα ξεκινήσει επίσης τις υποχρεώσεις του στην grass-court season απέναντι σε qualifier, ενώ αν κερδίσει θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Felix Auger-Aliassime και Hubert Hurkacz.

Στα προημιτελικά ο Federer διασταυρώνεται με τον κορυφαίο του ταμπλό, Daniil Medvedev, ενώ στα ημιτελικά με τους Alexander Zverev και Roberto Bautista Agut. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Medvedev θα έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Jan-Lennard Struff, ενώ και ο Zverev, ο οποίος αγωνιζόταν έως χθες στο Roland Garros, θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Dominik Koepfer.

Πιθανοί προημιτελικοί στο Χάλε:
[1] Medvedev - Federer [5]
[3] Zverev - Bautista Agut [6]
[7] Goffin - Rublev [4]
[8] Monfils - Tsitsipas [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Halle Open

Όσον αφορά το διπλό, ο Στέφανος θα παίξει με τον αδερφό του Πέτρο. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον Βραζιλιάνο Marcelona Demoliner και τον Μεξικανό Santiago Gonzalez.

Η κλήρωση του διπλού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots