ATP
Ρεβάνς για τον Musetti στη Λυών (vid)

 
Lorenzo Musetti
Lorenzo Musetti © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 - 14:49

O Lorenzo Musetti πήρε τη ρεβάνς από τον Felix Auger-Aliassime για την πρόσφατη ήττα του στη Βαρκελώνη, κερδίζοντας τον Καναδό στον 1ο γύρο του Lyon Open, σε έναν αγώνα που πλησίασε τις 3 ώρες σε διάρκεια.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Lorenzo Musetti είχε χάσει στα τρια σετ από τον Felix Auger-Aliassime στον 2ο γύρο της Βαρκελώνης, αυτή τη φορά όμως πήρε τη ρεβάνς, κερδίζοντάς τον με 7-6 (3), 3-6, 7-5 για τον 1ο γύρο του Lyon Open, έπειτα από μια μάχη που έφτασε τις 2 ώρες και 46 λεπτά.

Ο 19χρονος Ιταλός, που μπήκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό εξαιτίας της απόσυρσης του Lorenzo Sonego από το τουρνουά, αφού κανονικά θα έπαιζε στα προκριματικά, είχε προηγηθεί με 5-2 στο 3ο σετ, αλλά είδε αυτό το προβάδισμα να εξανεμίζεται.

Ο Auger-Aliassime, που για μια ακόμα εβδομάδα είχε αρκετά προβληματική εικόνα, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5, ανεβάζοντας το επίπεδό του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, έκανε αργότερα ένα πολύ κακό game από τη γραμμή του σερβίς, το οποίο ολοκλήρωσε μάλιστα με διπλό λάθος στο match point του Musetti, για να υποστεί νέo break και να χάσει το σετ με 7-5.

Στον 2ο γύρο του Lyon Open, o Musetti θα αντιμετωπίσει τον Sebastian Korda, που διανύει μια πολύ καλή σεζόν έως τώρα. Ο 20χρονος Αμερικανός είχε κερδίσει από χθες τον Pierre-Hugues Herbert, με 7-6 (5), 6-4.

Μια δύσκολη μάχη έδωσε και ο Karen Khachanov, που έμεινε σχεδόν 2,5 ώρες στο court, μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Benjamin Bonzi με 6-1, 4-6, 7-6 (4). Στον 2ο γύρο ο Khachanov θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Kamil Majchrzak, που κέρδισε τον Joao Sousa με 6-3, 7-6 (8).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots