ATP
Ρώμη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 - 5:29

Για 2η φορά μέσα σε 8 μέρες θα αναμετρηθούν Rafael Nadal και Alexander Zverev, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Με όλες τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά των ανδρών και των γυναικών θα συνεχιστεί σήμερα το Internazionali BNL d' Italia, που έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic στον τρίτο αγώνα της ημέρας, στο κεντρικό court του Foro Italico. Το ματς αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Στις 11:00 το πρωί θα ανοίξει και σήμερα η "αυλαία", με την αναμέτρηση της Petra Martic με την Jessica Pegula στο κεντρικό court. Στη συνέχεια, όχι πριν τη μια, ο Rafel Nadal θα παίξει με τον Alexander Zverev, από τον οποίο είχε ηττηθεί ακριβώς μια εβδομάδα πριν στη Μαδρίτη, σε ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Djokovic, χωρίς να έχει "not before", που σημαίνει πως μπορεί να αρχίσει και πριν τις 15:00, αναλόγως με το πότε θα ολοκληρωθεί ο προηγούμενος αγώνας. Στις 19:00 θα ξεκινήσει το τελευταίο παιχνίδι του γηπέδου, μεταξύ της Elina Svitolina και της Iga Swiatek.

Στο Grand Stand, η δράση θα αρχίσει με την αναμέτρηση του Federico Delbonis με τον Reilly Opelka, σε μια μεγάλη ευκαιρία και για τους δυο να προκριθούν σε έναν ημιτελικό Masters. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Karolina Pliskova με τη Jelena Ostapenko, ενώ στη συνέχεια η Ashleigh Barty θα παίξει με την Cori Gauff. Στις 20:00, ο Andrey Rublev θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Sonego, που προέρχεται από την τεράστια νίκη του επί του Dominic Thiem.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (14/05):

Center Court:
11:00 Petra Martic v. Jessica Pegula
13:00 Alexander Zverev [6] v. Rafael Nadal [2] COSMOTE SPORT 6HD
15:00 Novak Djokovic [1] v. Stefanos Tsitsipas [5] COSMOTE SPORT 6HD
19:00 Iga Swiatek [15] v. Elina Svitolina [5]

Grand Stand Arena:
11:00 Federico Delbonis v. Reilly Opelka COSMOTE SPORT 6HD
13:00 Karolina Pliskova [9] v. Jelena Ostapenko
15:00 Ashleigh Barty [1] v. Cori Gauff
20:00 Lorenzo Sonego v. Andrey Rublev [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots