ATP
Παραμένει στην κορυφή του Race o Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 10 Μαϊος 2021 - 12:58

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην πήρε αυτό που θα ήθελε από το τουρνουά της Μαδρίτης την προηγούμενη εβδομάδα, όμως διατηρήθηκε και σήμερα στην κορυφή του Race για το Τορίνο.

Ο Στέφανος πρόσθεσε μόνο 90 βαθμούς από το Masters της Μαδρίτης στη συγκομιδή του για τη φετινή σεζόν, πηγαίνοντας στους 2.930 βαθμούς σύνολο, όμως διατήρησε την πρωτιά και μάλιστα με την ίδια διαφορά που είχε ήδη από τον δεύτερο Andrey Rublev, που επίσης κέρδισε 90 βαθμούς στο τουρνουά της Μαδρίτης. Η διαφορά τους είναι στους 350 βαθμούς.

O Novak Djokovic και ο Daniil Medvedev έμειναν στην 3η και στην 4η θέση αντίστοιχα, ενώ ο μεγάλος κερδισμένος της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Alexander Zverev, που με τους 1.000 βαθμούς της κατάκτησης του Madrid Open έφτασε τους 2.070 βαθμούς και κέρδισε 3 θέσεις, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.

Ο Aslan Karatsev και ο Hubert Hurkacz έχασαν από μια θέση και βρίσκονται πλέον στην 6η και στην 7η αντίστοιχα, ενώ ο Matteo Berrettini "έπιασε" μια θέση στην 8άδα, με την πορεία του μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης. Δυο θέσεις έχασε ο Jannik Sinner, που έπεσε στο Νο.9, ενώ μια θέση έχασε και ο Rafael Nadal, που έπεσε στο Νο.10, αλλά παραμένει φυσικά ένα από τα φαβορί για να προκριθεί στο ATP Finals του Τορίνου.

Το Race για το Τορίνο

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots