ATP
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Dominic Thiem (© Corinne Dubreuil/ATP Tour)
Dominic Thiem (© Corinne Dubreuil/ATP Tour) Alexander Zverev (© Mateo Villalba/Mutua Madrid Open)
tn team Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 - 5:04

Ο τελικός των γυναικών, καθώς και οι ημιτελικοί των ανδρών, βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα της Μαδρίτης. Δείτε το αναλυτικά.

Ο πρώτος ημιτελικός του ανδρικού ταμπλό του Masters της Μαδρίτης θα αρχίσει στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας και θα είναι το μεγάλο και πολυαναμενόμενο παιχνίδι του Alexander Zverev με τον Dominic Thiem.

Θα είναι η 11η συνάντηση των δυο τους στο tour, με τον Thiem να προηγείται εμφατικά, με 8-2 νίκες. Στο χώμα έχουν συναντηθεί άλλες 5 φορές και ο Αυστριακός έχει και πάλι καθαρό προβάδισμα με 4-1 νίκες.

Στις 19:30 θα αρχίσει ο τελικός των γυναικών, όπου η Ashleigh Barty θα αντιμετωπίσει την Aryna Sabalenka. Είναι ο καλύτερος δυνατός τελικός, με τις δυο παίκτριες να παίζουν σπουδαίο τένις τις δυο τελευταίες εβδομάδες στα γήπεδα του Caja Magica και να κερδίζουν επάξια από μια θέση σ' αυτόν.

Θα είναι η 8η φορά που θα συναντηθούν στο tour (η Barty προηγείται με 4-3 στις νίκες), ενώ φέτος θα συναντηθούν για 3η φορά, μετά τον προημιτελικό του Μαϊάμι και τον τελικό της Στουτγκάρδης. Και στα δυο παιχνίδια κέρδισε η Barty στα τρια σετ.

Τέλος, στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας θα αρχίσει ο τελευταίος αγώνας της ημέρας, από τον οποίο θα βγει ο δεύτερος φιναλίστ του αυριανού ανδρικού τελικού. Το εισιτήριο θα διεκδικήσουν οι Casper Ruud και Matteo Berrettini, που αμφότεροι παίζουν πολύ καλά τις τελευταίες μέρες. Θα είναι η 4η αναμέτρησή τους στο tour, με τον Νορβηγό να προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/05):

Manolo Santana Stadium:
17:00 Alexander Zverev [5] v. Dominic Thiem [3] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Ashleigh Barty [1] v. Aryna Sabalenka [5] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Casper Ruud v. Matteo Berrettini [8] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots