ATP
Αποβλήθηκε o Fognini! (vid)

 
Fabio Fognini
Fabio Fognini © Barcelona Open
tn team Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 - 18:07

O Fabio Fognini αποβλήθηκε από τον αγώνα του με τον Bernabe Zapata Miralles στη Βαρκελώνη. Ο Ιταλός έγινε μόλις ο 10ος παίκτης που αποβάλλεται από tour-level αγώνα από το 2000.

Απρόσμενη κατάληξη είχε η αναμέτρηση του Fognini με τον Zapata Miralles, με τον Ισπανό να κερδίζει τα πρώτα 9 games και να προηγείται με 6-0, 3-0, τον Fognini να ισοφαρίζει σε 3-3 και να επιστρέφει στο ματς και τελικά μετά το 8ο game του 2ου σετ, με το σκορ να είναι 6-0, 4-4, τον Ιταλό να αποβάλλεται!

Δεν είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη, καθώς η κάμερα δεν έπιασε το περιστατικό για το οποίο τιμωρήθηκε ο Fognini. Ένας από τους επόπτες πάντως σταμάτησε το ματς και ενημέρωσε τον διαιτητή πως ο Fognini τον έβρισε. Στη συνέχεια, επόπτης, διαιτητής και supervisor είχαν μια μικρή σύσκεψη και οι δυο τελευταίοι μίλησαν και με τον Ιταλό τενίστα, που είχε δυο ακόμα παραβάσεις στο συγκεκριμένο ματς και αποφασίστηκε να αποβληθεί.


Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Fognini, που συνεχάρη τον αντίπαλό του αλλά αποχωρώντας από το court φώναζε στον επόπτη πως δεν του είπε τίποτα κι εκφράζοντας έντονα τη διαφωνία του με αυτό το default.

Στον 3ο γύρο του Barcelona Open, o Zapata Miralles, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά του στη Βαρκελώνη, θα αντιμετωπίσει τον επίσης Ισπανό Pablo Carreno Busta.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots