ATP
Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Ακόμα πιο σημαντική νίκη από το Finals"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rolex Monte-Carlo Masters
tn team Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 - 19:18

H σημερινή νίκη στο Monte-Carlo σήμαινε πάρα πολλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που είπε στο tennisnews.gr ότι χάρηκε αυτή τη νίκη ακόμα περισσότερο από την κατάκτηση του ATP Finals το 2019.  

"Τη σημερινή νίκη τη θεωρώ ακόμα πιο σημαντική από αυτή του Nitto, σημαίνει πάρα πολλά", είπε ο Στέφανος στο tennisnews.gr, μετά τον μεγάλο θρίαμβο στον τελικό του Monte-Carlo Masters.

"Πάλευα πάρα πολύ καιρό γι' αυτό το συναίσθημα. Ήταν δύσκολο. Ήθελα για πολύ καιρό έναν τίτλο και το ήθελα πραγματικά. Είναι πολύ σημαντική διάκριση για μένα. Η νίκη μου στο Nitto ATP Finals με είχε συγκινήσει πάρα πολύ και μπορεί να μην το είχα δείξει, αλλά μετά τον αγώνα τα συναισθήματα είναι πιο έντονα στα αποδυτήρια.

Δεν είναι εύκολο, κυρίως αν περνάς τόσο δύσκολες στιγμές, τόσο πολύ άγχος και στρες σε καθημερινή βάση. Όλα αυτά το κάνουν πάρα πολύ δύσκολο. Είναι μια πολύ αγχωτική δουλειά, χρειάζεσαι μια ώριμη και ωραία ομάδα δίπλα σου, την οποία έχω και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Έχω βρει τους κατάλληλους ανθρώπους να με ακολουθήσουν σ' αυτό το όνειρο που έχω", πρόσθεσε ο πρωταθλητής του Monte-Carlo Masters.

Σίγουρα δεν μένει αρκετός χρόνος για πανηγυρισμούς για τον Στέφανο, που από αύριο κιόλας θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη, για το επόμενο τουρνουά. Σχετικά με το αν θα κάνει κάτι ιδιαίτερο για να γιορτάσει τη σημερινή μέρα, μας είπε: "Δεν έχω σκεφτεί κάτι. Πρέπει να ταξιδέψω στη Βαρκελώνη όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί το τουρνουά ξεκινάει αύριο. Δεν θα υπάρξει μεγάλο περιθώριο ξεκούρασης, θα πρέπει να συγκεντρωθώ στο επόμενο τουρνουά. Είναι σημαντικό τουρνουά, ήταν ο πρώτος μου τελικός εκεί σε 500άρι, οπότε έχω καλές αναμνήσεις από εκεί και μάλλον θα κάνω κάτι απόψε με την οικογένειά μου, στο δωμάτιο μου. Αν και με το lockdown και αυτό είναι λίγο δύσκολο, δεν μας αφήνουν να είμαστε όλοι μαζί, θα προσπαθήσω να βρω κάτι διασκεδαστικό για να το γιορτάσω με τους ανθρώπους που αγαπώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots