ATP
Monte-Carlo: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rolex Monte-Carlo Masters
tennisnews team Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 - 2:31

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα μπει στη μάχη των ημιτελικών του Monte-Carlo Masters o Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Στις 14:30 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός του Monte-Carlo Masters, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Daniel Evans.

Θα είναι η 3η συνάντηση των Τσιτσιπά και Evans, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει εύκολα και τις δυο προηγούμενες τον Βρετανό, σε σκληρή επιφάνεια στο Ντουμπάι (6-2, 6-3) και στο χώμα στο Αμβούργο (6-3, 6-1) το 2020.

Ο Evans πάντως πραγματοποιεί αναμφίβολα την καλύτερη εβδομάδα της καριέρας του και εκτός από τη νίκη του επί του Novak Djokovic, κέρδισε και τον David Goffin για να μπει για 1η φορά σε έναν ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης. Για τον Τσιτσιπά θα είναι η 6η παρουσία σε ημιτελικό σε 1000άρι και θα διεκδικήσει την 3η πρόκρισή του σε τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα και θα είναι μεταξύ του Casper Ruud και του Andrey Rublev, που πέτυχε την πολύ μεγάλη νίκη επί του Rafael Nadal στα προημιτελικά. Και οι δυο θα διεκδικήσουν την 1η τους πρόκριση σε έναν τελικό Masters 1000.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/04):

Court Rainier IIΙ:
14:30 Daniel Evans v. Stefanos Tsitsipas [4] COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Andrey Rublev [6] v. Casper Ruud COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots