ATP
Nadal: "Δεν ανησύχησα με τον Medvedev"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 10:44

Ο Rafael Nadal προπονήθηκε με τον Daniil Medvedev μια μέρα πριν ο Ρώσος βγει θετικό στον ιό, αλλά δεν ανησύχησε όπως είπε, καθώς δεν ήρθαν σε επαφή. Ο Ισπανός μίλησε και για το ζήτημα του εμβολιασμού.

"Μου το είπε κάποιος από την ομάδα μου, αλλά δεν ανησύχησα γιατί μόνο προπονήθηκα μαζί του, δεν ήρθαμε σε επαφή. Φυσικά δεν είναι καλό όταν συμβαίνει αυτό, αλλά ανησύχησα περισσότερο για εκείνον και όχι για μένα. Εγώ δεν ήρθα σε επαφή μαζί του, δεν ήρθαμε καν πολύ κοντά από λίγα μέτρα", απάντησε ο Nadal, όταν ρωτήθηκε αν ανησύχησε μήπως είχε τον ιό όταν έμαθε για τον Medvedev.

Ο Nadal τοποθετήθηκε και για τα εμβόλια, λέγοντας πως ο ίδιος είναι υπέρ του εμβολιασμού και αυτή τη στιγμή μοιάζει για τη μόνη λύση για επαναφορά σε μια κανονικότητα.

"Ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση για να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ξέρω και γω ανθρώπους που είχαν παρενέργειες, αλλά οι παρενέργειες που έχουμε από τον κορωνοϊό είναι χειρότερες. Όταν μπορέσω θα κάνω εμβόλιο", είπε χαρακτηριστικά ο Rafa.

Τέλος, ο Nadal, ο οποίος έδωσε τον πρώτο του αγώνα μετά από 2 μήνες καθώς ανάρρωνε από τον τραυματισμό στην πλάτη του μετά την Αυστραλία, είπε και ότι βρίσκεται στο 100% του σωματικά.

"Νιώθω καλά. Έκανα δυνατές προπονήσεις εδώ και 3 με 4 εβδομάδες. Νιώθω πως είμαι σε καλή φόρμα. Μπορείς να χάσω, μπορεί να κερδίσω, να παίξω καλά ή άσχημα, αλλά σωματικά και πνευματικά απολαμβάνω αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι στο tour. Μπορεί να μην μπορούμε να βγούμε για να πάμε σε κάποιο εστιατόριο ή για ψώνια, αλλά μπορούμε να πάμε μια βόλτα με το τιμ, να πάρουμε καθαρό αέρα. Αυτό βοηθάει ψυχολογικά, είναι μια σημαντική βελτίωση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots