ATP
H επέκταση της ακαδημίας του Nadal (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Rafa Nadal Academy
tn team Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 - 13:59

Πριν ταξιδέψει στο Monte-Carlo, o Rafael Nadal επισκέφτηκε τα νέα γήπεδα της ακαδημίας του, που θα επεκταθεί σημαντικά.

Σε λίγες ημέρες ο Nadal θα ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν για φέτος από το Monte-Carlo Masters, όμως πριν απ' αυτό προπονείται στην ακαδημία του και πριν την αναχώρησή του για το Μονακό βρήκε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις εργασίες για την επέκταση της ακαδημίας του στο Μανακόρ της Μαγιόρκας.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, έλεγξε την ποιότητα των 7 νέων κλειστών χωμάτινων γηπέδων, που βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Ακόμα είδε τα κλειστά σκληρά γήπεδα και κάποιους νέους χώρους για γυμναστική, φυσιοθεραπεία, ψυχολογία, διατροφή, αθλητική ιατρική και γραφεία, που θα βρίσκονται στο κέντρο του νέου κτιρίου.

Η Rafa Nadal Academy έχει ήδη 140 αθλητές που ζουν μέσα στην ακαδημία, όπου εκτός από τένις κάνουν και σχολείο. Η επέκταση της ακαδημίας θα έχει ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο και θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί ακόμα περισσότερα παιδιά, αλλά και μέλη του Rafa Nadal Club, που θα είναι ντόπιοι κάτοικοι που θα μπορούν να παίζουν τένις, παντέλ ή ακόμα και να πηγαίνουν κολυμβητήριο στην ακαδημία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots