ATP
Δημοσιεύματα αφήνουν εκτός Μαδρίτης τον Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 - 19:01

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, ο Novak Djokovic δεν θα αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης τον επόμενο μήνα.

Οι προθέσεις του Djokovic για το 2021 είναι ξεκάθαρες, με τον Σέρβο τενίστα να αφιερώνει όλη την ενέργειά του στα Grand Slams και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η φετινή του χωμάτινη σεζόν αναμένεται να είναι μικρότερη από το συνηθισμένο, με μόλις 4 τουρνουά να υπάρχουν στο πρόγραμμά του και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Σερβία δεν βρίσκεται σε αυτά το Masters της Μαδρίτης (30 Απριλίου - 9 Μαΐου).

Ο Djokovic έχει ανακοινώσει και επίσημα πως θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη χωμάτινη σεζόν από το Monte-Carlo την επόμενη εβδομάδα (11-18 Απριλίου). Μια εβδομάδα αργότερα θα αγωνιστεί στο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του, στο Βελιγράδι, Serbia Open, που ανήκει στην κατηγορία ATP 250.

Από εκεί και πέρα δεν έχει ανακοινώσει τις κινήσεις του, αλλά απ' ότι φαίνεται θα επιλέξει μεταξύ των δυο Masters 1000 που υπάρχουν πριν από το Roland Garros, διαλέγοντας αυτό της Ρώμης (10-16 Μαΐου). Βεβαίως, η χωμάτινη σεζόν του θα ολοκληρωθεί στο Παρίσι για το Roland Garros (23 Μαΐου - 6 Ιουνίου).

Να σημειωθεί πως ο Djokovic προσπέρασε ήδη ένα Masters 1000 τουρνουά για το 2021, αυτό του Μαϊάμι. Στο Monte-Carlo σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα, αναμένεται να δώσει και τον πρώτο του αγώνα μετά από το Australian Open, όπου κατέκτησε τον 18ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots