ATP
Εντυπωσιακός Rublev - εκτός ο Shapovalov (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 - 21:25

O Andrey Rublev έχασε μόλις 3 games από τον Marton Fucsovics, τον οποίο κέρδισε για 3η φορά αυτόν τον μήνα (!), για να προκριθεί στον 4ο γύρο του Miami Open. Εκτός 16άδας έμεινε ο Denis Shapovalov, που ηττήθηκε από τον Hubert Hurkacz.

Ο Rublev χρειάστηκε μόλις 52 λεπτά σε μια εκκωφαντική εμφάνιση και εμφατική νίκη επί του Fucsovics με 6-2, 6-1, για να προκριθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στον 4ο γύρο του Miami Open.

O 23χρονος Ρώσος, Νο.4 στο ταμπλό του αμερικανικού Masters, είναι ένας από τους πιο σταθερόυς και καλύτερους παίκτες στον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, ενώ κέρδισε τον Fucsovics για 3η φορά αυτόν τον μήνα, μετά από τον τελικό του Ρότερνταμ και τον προημιτελικό του Ντουμπάι. Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν κληρωθεί μαζί και στα προημιτελικά της Ντόχα, όπου ο Fucsovics είχε αποσύρει τη συμμετοχή του. Δηλαδή ο Ούγγρος έχει βρει μπροστά του τον Rublev στα 4 τελευταία του τουρνουά!

Για πρώτη φορά θα παίξει στη 16άδα του Μαϊάμι ο Rublev, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Marin Cilic. O Κροάτης σταμάτησε την πολύ καλή πορεία του 19χρονου Lorenzo Musetti, κερδίζοντας τον ταλαντούχο Ιταλό με 6-3, 6-4.

Νωρίτερα σήμερα, ο Milos Raonic έκανε ακόμα ένα πολύ καλό ματς και επιβλήθηκε του Ugo Humbert με 6-4, 7-5. Ο Hubert Hurkacz απέτρεψε το καναδικό ντέρμπι στον 4ο γύρο, καθώς απέκλεισε το Νο.6 του ταμπλό, Denis Shapovalov, κερδίζοντάς τον με 6-3, 7-6 (6).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots