ATP
Άψογος Rublev, απέκλεισε τον Murray (vid)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev ©ABN AMRO World Tennis Tournament
tn team Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - 22:33

O Andrey Rublev πραγματοποίησε ένα αψεγάδιαστο ματς και κέρδισε τον Andy Murray με 2-0 σετ, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Ρότερνταμ.

Ο Rublev επιβλήθηκε του Murray με 7-5, 6-2 και εξασφάλισε μια θέση για την προημιτελική φάση του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Ο Murray έπαιξε σε αρκετά υψηλό επίπεδο, ειδικά στο 1ο σετ, όμως ο Rublev ήταν πάρα πολύ καλός και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 24 winners και μόλις 12 αβίαστα λάθη.

O Murray είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει πρώτος break στο παιχνίδι, αλλά έχασε την ευκαιρία του στο 6ο game (2-3, 30-40) και ο Rublev κράτησε το σερβίς του και ισοφάρισε σε 3-3. Αργότερα ο Ρώσος πίεσε τον Βρετανό και έκανε το break για να βρεθεί μπροστά με 6-5, ενώ στο επόμενο game επέστρεψε από το 15-40 και κράτησε ξανά το σερβίς του, για να φτάσει στο 7-5.

Στο 2ο σετ ο Murray έπαιξε σε ανταγωνιστικό επίπεδο μόνο στα πρώτα του λεπτά, με τον Rublev να κερδίζει 4 διαδοχικά games από το 2-2 και έπειτα, "σφραγίζοντας" τη νίκη του στο 8o game.  

Αυτή ήταν η 17η διαδοχική νίκη σε 500άρι τουρνουά για τον 23χρονο Ρώσο, που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή της αυριανής αναμέτρησης, ανάμεσα στον David Goffin και στον Jeremy Chardy.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots