ATP
"Μαζί για το Παιδί" - Η νέα σπουδαία κίνηση του Στέφανου

 
"Μαζί για το Παιδί" - Η νέα σπουδαία κίνηση του Στέφανου
©ABN AMRO World Tennis Tournament
tn team Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 - 23:30

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε στην αποψινή του συνέντευξη Τύπου στο Ρότερνταμ τη νέα σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση που σκοπεύει να κάνει, δίνοντας μ' αυτόν τον πολύ όμορφο τρόπο και ένα επιπλέον κίνητρο στον ίδιο και στον αδερφό του Πέτρο, για τους αγώνες τους στα διπλά.


Όπως αποκάλυψε ο Στεφ, για κάθε νίκη που θα κάνουν στα διπλά με τον αδερφό του, Πέτρο, θα δωρίζει 3.000 ευρώ στη φιλανθρωπική ένωση "Μαζί για το Παιδί", της οποίας είναι πρεσβευτής τα τελευταία χρόνια.

"Δεν το έχω πει αυτό δημόσια ξανά, αλλά δεν με πειράζει να το μοιραστώ. Αποφάσισα πως για κάθε νίκη που θα κάνουμε με τον Πέτρο στο tour, θα κάνω δωρεά 3.000 ευρώ στο "Μαζί για το Παιδί". Θα πάνε στον οργανισμό αυτόν, τον οποίο υποστηρίζω εδώ και μερικά χρόνια ως πρεσβευτής και το βλέπω και σαν κάτι που μπορεί να μας ωθήσει να κερδίσουμε ακόμα περισσότερο", είπε ο Στέφανος, στην αποψινή του συνέντευξη Τύπου στο Ρότερνταμ, μετά την πρόκρισή του στον 2ο γύρο του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Θυμίζουμε πως από την Αυστραλία ο Στέφανος είχε αποκαλύψει πως θέλει πολύ να βοηθήσει τον Πέτρο και γι' αυτό σκοπεύει να παίξει μαζί του σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορέσει στα διπλά. Στην Αυστραλία πραγματοποίησαν οι δυο τους το ντεμπούτο τους ως ομάδα σε ένα Grand Slam και αύριο θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους και στο Ρότερνταμ, απέναντι στους Βέλγους Sander Gille και Joran Vliegen.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots