ATP
Χωρίς θεατές τα τουρνουά του Ντουμπάι

 
Roger Federer
Roger Federer © Dubai Duty Free Tennis Championships
tn team Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 - 15:32

Χωρίς φιλάθλους θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, ο Roger Federer.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών, σε κανένα από τα δυο τουρνουά (ανδρών και γυναικών), δεν θα υπάρχουν θεατές, μετά και τα νέα απαγορευτικά μέτρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την πανδημία.

"Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να διασφαλίσουμε το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες και τους εργαζομένους των τουρνουά", είπε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Salah Tahlak.

"Παρότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο τουρνουά, όλοι οι αγώνες του κεντρικού γηπέδου θα μεταδοθούν τηλεοπτικά. Η παγκόσμια κάλυψη των ΜΜΕ των τουρνουά μας πέρσι εκτιμήθηκε στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια, συνεπώς όλος ο κόσμος θα στρέψει το βλέμμα του στο Ντουμπάι για τις δυο εβδομάδες του τουρνουά."

Το Dubai Tennis Championships θα ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου με το τουρνουά της ATP (8-14 Μαρτίου) και θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου με το τουρνουά της WTA τη δεύτερη εβδομάδα (15-21 Μαρτίου).

Θα αποτελέσει το τουρνουά της επιστροφής του Roger Federer, ενώ αναμένεται ακόμα να αγωνιστούν στο Ντουμπάι οι Dominic Thiem, Andrey Rublev, Matteo Berrettini και Denis Shapovalov στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες έχουν δηλώσει συμμετοχή 5 παίκτριες από το Top 10 (Halep, Svitolina, Pliskova, Sabalenka, Kvitova) και 14 από το Top 20, ενώ στο Ντουμπάι θα αγωνιστεί και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots