ATP
Πρόωρο "αντίο" από τον Zverev στο Ακαπούλκο (vids)

 
Πρόωρο "αντίο" από τον Zverev στο Ακαπούλκο (vids)
Πρόωρο "αντίο" από τον Zverev στο Ακαπούλκο (vids)
tennisnews team Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 - 8:08

Ο Tommy Paul, Νο.66 στην παγκόσμια κατάταξη, έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Alexander Zverev, κερδίζοντάς τον με 2-0 σετ για τον 2ο γύρο του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο. Εκτός συνέχειας έμεινε και ο Felix Auger-Aliassime.

Πραγματοποιώντας έναν πάρα πολύ καλό αγώνα, ο Tommy Paul επιβλήθηκε του Alexander Zverev με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Abierto Mexicano.

Ο 22χρονος Αμερικανός, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά του τουρνουά, πέτυχε 5 άσους και κέρδισε τους 34 από τους 45 πόντους στα πρώτα του σερβίς. Άνοιξε τον αγώνα με break και προηγήθηκε με 3-0, ενώ στο 7ο game κατόρθωσε να σβήσει 4 break point, για να κρατήσει το σερβίς του και να κάνει το 5-2.

Δεν απειλήθηκε ξανά από τη γραμμή του σερβίς ο Paul, ο οποίος έκανε ένα ακόμα break στο 9o game του 2ου σετ (5-4) και το κατέκτησε με 6-4, με τη συμπλήρωση 88 λεπτών παιχνιδιού. Μ' αυτόν τον τρόπο έφτασε στην πρώτη Top 10 νίκη και στη σημαντικότερη της καριέρας του.

Στα προημιτελικά του Ακαπούλκο, ο Paul θα αντιμετωπίσει τον John Isner, που πέτυχε 28 άσους, έσβησε και τα 5 break point του αντιπάλου του και επικράτησε του Marcos Giron, με 6-3, 7-6 (4).

Εκτός συνέχειας έμεινε και ο Felix Auger-Aliassime, ο οποίος μετά από τους συνεχόμενους τελικούς του στο Ρότερνταμ και στη Μασσαλία, γνώρισε την ήττα στη φάση των "16" του Abierto Mexicano από τον Kyle Edmund, με 6-4, 6-4. Ο Βρετανός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Taylor Fritz, που επιβλήθηκε του Ugo Humbert με 6-4, 6-1 σε 79 λεπτά.

Τέλος, ο Stan Wawrinka επιβλήθηκε του Pedro Martinez με 6-4, 6-4 και έκλεισε μια θέση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, που μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά έκαμψε την αντίσταση του Adrian Mannarino, με 6-7 (8), 6-2, 7-6 (2).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots