ATP
Τσιτσιπάς και Dzumhur σε "υψηλές πτήσεις" στην Σεντσέν!

 
Τσιτσιπάς και Dzumhur σε "υψηλές πτήσεις" στην Σεντσέν!
Τσιτσιπάς και Dzumhur σε "υψηλές πτήσεις" στην Σεντσέν!
tennisnews team Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 - 17:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Damir Dzumhur είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εντυπωσιακό Ping An International Finance Centre, ένα από τα ψηλότερα και πιο επιβλητικά κτίρια στον κόσμο, όπου αντάλλαξαν και μερικά χτυπήματα, στα πλαίσια της προώθησης του Shenzhen Open.

Δυο από τους κορυφαίους seeders αυτής της εβδομάδας στo Shenzhen Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 2 ταμπλό) και ο Damir Dzumhur (No. 4 ταμπλό), συναντήθηκαν στο Ping An International Finance Centre, όπου είχαν μια μοναδική εμπειρία.

Οι δυο αθλητές πήγαν στο παρατηρητήριο του κτιρίου, που βρίσκεται 550 μέτρα πανω από το έδαφος. Το Ping An International Finance Centre ολοκληρώθηκε το 2017 και είναι το 4ο μεγαλύτερο κτίριο σε ολόκληρο τον κόσμο!

"Ήταν μια απίθανη εμπειρία για μένα. Ελπίζω πως θα μπορέσω να επισκεφθώ και τα υπόλοιπα ψηλότερα κτίρια του κόσμου. Είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο Shenzhen Open.

"Δουλεύω σκληρά για να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο αυτή τη χρονιά. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω καλό τένις αυτή την εβδομάδα", είπε ο 20χρονος Έλληνας τενίστας.

Ο Dzumhur έχει κατακτήσει 3 τίτλους στην καριέρα του και στοχεύει σε άλλον έναν αυτή την εβδομάδα. Πέρσι ήταν ημιφιναλίστ στο 250άρι τουρνουά της Σεντσέν. Και αυτός, είχε μια πολύ ευχάριστη εμπειρία από την επίσκεψή του στο Ping An.

"Ήταν πολύ όμορφα. Πρώτα ανεβήκαμε ψηλά και σταθήκαμε σ' αυτά τα παράθυρα όπου μπορούσαμε να δούμε τι βρίσκεται από κάτω μας. Ήταν θαυμάσια εμπειρία. Παίξαμε και λίγο τένις. Περάσαμε πολύ καλά."

O Στέφανος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το κινεζικό τουρνουά την Τετάρτη, περίπου στις 12:00 ώρα Ελλάδας, με αντίπαλο τον Pierre-Hugues Herbert από τη Γαλλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots