O Κύργιος άνοιξε OnlyFans!

 
O Κύργιος άνοιξε OnlyFans!
tn team Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 - 17:31

O Νικ Κύργιος άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, όπου θα μοιράζεται στιγμές από το tour και την καθημερινή του ζωή, με μηδενική για την ώρα συνδρομή.

"Μόλις έγινε ακόμα πιο τρελό... ελάτε στο OnlyFans μου! Η συνδρομή είναι δωρεάν για όλους! Τα πάντα από τα παρασκήνια στο court και την καθημερινή ζωή. Τα λέμε εκεί", έγραψε ο Κύργιος στην ανακοίνωσή του στο "X" (πρώην Twitter), δίνοντας το link για τη σελίδα του στο OnlyFans μέσω του "bio" στο προφίλ του.

Η πλατφόρμα του OnlyFans είναι γνωστή για το πορνογραφικό περιεχόμενό της και την αμεσότητα που παρέχει, καθώς οι δημιουργοί περιεχομένου έρχονται σε άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές τους.

Ο CEO πάντως της πλατφόρμας, Keily Blair, δεν έμεινε ασυγκίνητος από την επιλογή του Κύργιου να φτιάξει OnlyFans: "Ο Νικ είναι ένας 'ταραχοποιός', οπότε είναι υπέροχο που τον έχουμε στην πλατφόρμα μας, για να βρίσκει νέους τρόπους να μοιράζεται το περιεχόμενό του και να εκφράζεται", είπε σε δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε.

Ο Κύργιος έχει μοιραστεί ήδη κάποιο περιεχόμενο στη σελίδα, που όπως έγραψε και ο ίδιος είναι δωρεάν για όλους, το οποίο περιέχει βίντεο από πρόσφατη πεζοπορία που έκανε στο Malibu με τη σύντροφό του, αλλά και παρασκήνιο από μια συνέντευξη. Δεν λείπει πάντως και η πρώτη "πονηρή" δημοσίευση, ένα σύντομο βίντεο που κράτησε κλειστό και το προσφέρει έναντι 3 δολαρίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots