Τσιτσιπάς: "Με την Paula είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Με την Paula είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον" (vid)
tn team Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 20:28

Σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την Paula Badosa, με την οποία μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού όπως αποκάλυψε, καθώς και για τις απόπειρές του να δοκιμάσει άλλα προπονητικά σχήματα, επιστρέφοντας τελικά στο κλασικό με τον πατέρα του στο τιμόνι.

"Έχω δοκιμάσει 1-2 φορές να αλλάξω προπονητή. Αυτό που μου προσφέρει ο πατέρας μου και δε μπορούν νομίζω να μου προσφέρουν άλλοι προπονητές είναι η οικειότητα και η καθημερινή δουλειά, η αγάπη και η φροντίδα που βάζει σε ό,τι κάνει. Ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω που απλώς πρέπει να βρεθεί μέσα στο γήπεδο και να σου πει μία δύο συμβουλές", είπε ο Τσιτσιπάς για το "Πρωινό" και τον Γρηγόρη Μπάκα, που τον συνάντησαν στο αερόδρομιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Στέφανος βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα, παρακολούθησε και τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με τη Γαλλία στην OPAP Arena και μίλησε για την εμπειρία του, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στους στόχους του στο τένις, στην πορεία της καριέρας του και στη φιλία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις για τη σύντροφό του και επίσης επαγγελματία τενίστρια, την Paula Badosa, που όπως είπε γνώριζε ότι ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, ενώ αποκάλυψε ακόμα ότι μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού και εκείνος έχει αναλάβει το... σιδέρωμα.

"Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω, δεν έχω κανένα σκοπό να το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει. Η Paula ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια.

Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου και η Paula με κάνει να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μας υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Paula με αγαπάει και με ταΐζει."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots