Τσιτσιπάς: "Δεν φταίει η Badosa για τις ήττες"

 
Τσιτσιπάς: "Δεν φταίει η Badosa για τις ήττες"
tn team Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 - 3:34

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο court, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις ήττες του η σύντροφός του.

Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς μίλησε στην ισπανική As, κατά την παραμονή του στην Ισπανία και στη Μαγιόρκα. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Badosa, λέγοντας αυτό που οι περισσότεροι ήδη έχουν καταλάβει, πως μαζί περνάνε πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

"Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, προσπαθώ όμως να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο αυτό, θα γίνει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι πολύ τυχερός που είναι στη ζωή μου.

Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να κατακτήσουμε μαζί στόχους. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια."

Τις τελευταίες ημέρες, ο Στεφ προπονήθηκε στο χορτάρι μαζί με την Badosa, σε Λονδίνο και Μαγιόρκα. Μίλησε για πρώτη φορά και για την ταύτιση που υπάρχει μαζί της και στο αγωνιστικό κομμάτι: "Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και γω. Είναι σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά του γηπέδου για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι."

Τέλος, ξεκαθάρισε πως για τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει τις τελευταίες εβδομάδες δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση η Ισπανίδα: "Μου δίνει έμπνευση και ελπίζω να δώσει έμπνευση και σε εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλούς αγώνες, αλλά δεν φταίει εκείνη. Το έχουμε συζητήσει. Όταν βρίσκομαι στο court είναι δική μου ευθύνη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots