Στην Πάρο με την οικογένειά του ο Federer (pics)

 
Στην Πάρο με την οικογένειά του ο Federer (pics)
tn team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 14:22

O Roger Federer επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, περνώντας λίγες μέρες στην Πάρο με την οικογένειά του.

Πέρσι ο Federer επισκέφτηκε την Κρήτη, αυτή τη χρονιά επέλεξε την Πάρο, περνώντας ξανά στη χώρα μας λίγες ημέρες από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο 40χρονος Ελβετός, που σύμφωνα με πληροφορίες μας πήγε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων με το ιδιωτικό του τζετ, εθεάθη σε beach bar του νησιού, μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους.

Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες βρισκόταν στην Αθήνα και η Serena Williams με την οικογένειά της, ενώ τις διακοπές της στην Ελλάδα έκανε αυτή την εβδομάδα και η Amanda Anisimova, που ήταν στη Μύκονο.

Θυμίζουμε πως από την Κυριακή, ο Federer είναι πια 3ος στην κούρσα των Grand Slams τίτλων, αφού μετά τον Rafael Nadal τον ξεπέρασε και ο Novak Djokovic, ενώ τη Δευτέρα έχασε και τους τελευταίους βαθμούς που είχε, με αποτέλεσμα να βγει για 1η φορά στην καριέρα του μετά από 25 χρόνια εκτός παγκόσμιας κατάταξης. Όλα αυτά ωστόσο μικρή σημασία έχουν για τον θρυλικό τενίστα, που παραμένει ο άνθρωπος που άλλαξε το τένις και έκανε εκατομμύρια άλλους να το αγαπήσουν.

Ο Federer, ο οποίος κάνει ένα διάλειμμά από την προετοιμασία του, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, παίζοντας στο Laver Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots