"PRESTIGE", η prestige σειρά της HEAD

 
"PRESTIGE", η prestige σειρά της HEAD
tn team Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 15:10

Ο τίτλος της αναβαθμισμένης σειράς ρακετών ακούει στο όνομα "PRESTIGE". Με τη νέα κατασκευή Auxetic 2.0, η HEAD χαρίζει εντυπωσιακή αίσθηση σε παίκτες όλων των επιπέδων, παρουσιάζοντας πρωτοποριακή τεχνολογία που παρέχει ισορροπία και ακρίβεια στο tour από το 1980.

 H HEAD παρέχει νέες τεχνολογίες που θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι σας, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο, σε μια εντυπωσιακής αισθητικής σύνθεση που αποτελείται από αρκετές ρακέτες για όλα τα γούστα.

 

Ανακαλύψτε τα μοντέλα της ρακέτας PRESTIGE 2023

HEAD PRESTIGE PRO 2023 TENNIS RACQUET

Η αναβαθμισμένη PRESTIGE PRO 2023, με τη νέα τεχνολογία Auxetic 2.0 για να προσφέρει εντυπωσιακή αίσθηση, είναι φτιαγμένη για προχωρημένους παίκτες που αναζητούν την απόλυτη αξιοπιστία.

HEAD PRESTIGE TOUR TENNIS RACQUET

Η αναβαθμισμένη PRESTIGE TOUR 2023, με τη νέα τεχνολογία Auxetic 2.0, επιτρέπει σε κάθε παίκτη του tour να αγωνιστεί με σύγχρονη ακρίβεια.

HEAD PRESTIGE MP TENNIS RACQUET

Η αναβαθμισμένη PRESTIGE MP 2023, με νέα τεχνολογία Auxetic 2.0 για εντυπωσιακή αίσθηση - είναι το απόλυτο "όπλο" για επιθετικούς παίκτες που αναζητούν ακρίβεια και έλεγχο.

HEAD PRESTIGE MP L TENNIS RACQUET

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός δύναμης, συνέπειας και της νέας τεχνολογίας Auxetic 2.0 για απίθανη αίσθηση, η ρακέτα PRESTIGE MP L 2023 είναι η κατάλληλη για παίκτες με υψηλές φιλοδοξίες.

 

HEAD PRESTIGE CLASSIC 2.0 TENNIS RACQUET

Ανακαλύψτε μια εμβληματική ρακέτα της HEAD, που κυκλοφόρησε για 1η φορά τη δεκατεία του 1980, με τίτλο PRESTIGE CLASSIC 2.0 -η 1η της σειράς της.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε:
head.com/tennis
facebook.com/headtennis
twitter.com/head_tennis
instagram.com/headtennis_official

Ελληνική αντιπροσωπεία HEAD ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ
12ο Χλμ. Αθηνών - Λαμίας & Βαλαωρίτου.
Μεταμόρφωση 14452
τηλ: 210 2844-484
ionas.gr/head

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots