Εντυπωσιάζει η Σακελλαρίδη στην Αττάλεια

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη © Holger Luhr
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 - 18:56

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη είχε ακόμα μια άψογη μέρα στην Αττάλεια της Τουρκίας, έχασε μόλις δυο games σε δυο αναμετρήσεις και προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού, της τοπικής διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στο μονό, η Σαπφώ επιβλήθηκε της Ρωσίδας Milana Zhabrailova με 6-0, 6-0, σε 67 μόνο λεπτά. Η 16χρονη Ελληνίδα έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι και δεν κινδύνεψε καθόλου από την επίσης 16χρονη Ρωσίδα, που ξεκίνησε την προσπάθειά της από το ταμπλό των προκριματικών.

Με τη νίκη αυτή, η Σαπφώ προκρίθηκε στην προημιτελική φάση, κάτι που πέτυχε για 3η φορά στην καριέρα της, σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF. Θα διεκδικήσει και τη 2η πρόκρισή της σε ημιτελικό ITF διοργάνωσης, απέναντι στην Ισπανίδα Lucia Cortez Llorca, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.664 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο διπλό, η Σαπφώ πέτυχε ήδη μια νίκη απέναντι στην Ισπανίδα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, μαζί με την Κροάτισσα συμπαίκτριά της, Oleksandra Oliynykova, κέρδισαν τις Cortez Llorca και Ekaterina Ovcharenko, No.2 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Αύριο, Σακελλαρίδη και Oliynykova θα αντιμετωπίσουν την Αμερικανίδα Anastasia Nefedova και τη Ρωσίδα Nina Rudiukova, Νο.4 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό του ταμπλό του διπλού.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots