Μια νίκη, μια ήττα για την Κορδολαίμη

 
Μια νίκη,  μια ήττα για την Κορδολαίμη
Μια νίκη, μια ήττα για την Κορδολαίμη
tennisnews team Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 - 16:58

Η Ελένη Κορδολαίμη είχε απολογισμό μια νίκη και μια ήττα στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στο Sharm El Sheikh, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στον 2ο γύρο. Αυτή η ήττα δίνει την ευκαιρία στην 23χρονη Ελληνίδα να ξεκουραστεί, αφού είχε μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες πριν από αυτό το τουρνουά.

Η Ελένη Κορδολαίμη ηττήθηκε στον 2ο γύρο του Soho Square F27 Egypt Women's Future από την Ρωσίδα Varvara Kuznetsova, με 6-2, 6-2.

Ήταν η πρώτη ήττα για την Ελληνίδα τενίστρια μετά από 6 διαδοχικές νίκες. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατακτήσει το Futures των 10.000 δολαρίων στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και στον 1ο γύρο αυτής της εβδομάδας, κέρδισε την Ρωσίδα qualifier, Valeriya Yushchenko, με 6-3, 6-3. 

Η Ελένη είχε πολλούς συνεχόμενους αγώνες και η ήττα της στον 2ο γύρο της δίνει μια καλή ευκαιρία για να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να επιστρέψει δριμύτερη στα τουρνουά της ITF.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα μόνο έδωσε 9 αγώνες, 5 στα μονά και 4 στα διπλά, κερδίζοντας και τους δύο τίτλους του Soho Square F26 Egypt Women's Future. Ήταν οι πρώτοι της τίτλοι σε μονά και διπλά από το 2014.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots