Προελαύνει στη Λεμεσό η Λέκα

 
Προελαύνει στη Λεμεσό η Λέκα
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 18:02

Η Βενετία Λέκα πραγματοποιεί μια σπουδαία εβδομάδα στη Λεμεσό της Κύπρου και μετά από νέα μεγάλη νίκη σήμερα προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της J30 διοργάνωσης της ITF.

Την 3η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε σήμερα στα χωμάτινα γήπεδα του Sporting Club της Λεμεσού η Βενετία Λέκα, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στους αυριανούς ημιτελικούς της J30 διοργάνωσης της ITF της κυπριακής πόλης.

Στον σημερινό προημιτελικό, η αθλήτρια του Ο.Α. Αθηνών, που είναι γεννημένη το 2009 και κάνει τα πρώτα της βήματα στο Circuit της ITF, κέρδισε την Ουκρανή Alina Kornieva με 6-2, 6-2.

Χθες είχε πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη της, απέναντι στο Νο.1 του ταμπλό και Νο.1094 στον κόσμο στα 18άρια, της Σέρβα Stela Dzimovic, με 4-6, 6-3, 7-5. Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τη Δανή Emma Thulin Gregersen με 6-3, 6-1.

Αύριο, για μια θέση στον τελικό, θα αντιμετωπίσει τη Martina Acebedo Bonocore από την Αργεντινή.

Στο διπλό της ίδιας διοργάνωσης, η Βενετία έπαιξε μαζί με την Πολωνή Katarzyna Kliber, με την οποία κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Ρουμάνες Karina Cristina Georgiana Batanasi και Jasmine Maria Stroe με 6-3, 6-1, αλλά ηττήθηκαν στα προημιτελικά από την Dzimovic και τη Βουλγάρα Emma Tomova με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots