Πάνε για "double" στα Τίρανα Κοσκινά και Παναγιωτίδου

 
Η Δέσποινα Κοσκινά
Η Δέσποινα Κοσκινά
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 17:26

Η Δέσποινα Κοσκινά και η Λυδία Παναγιωτίδου διεκδικούν και τους δυο τίτλους στο J30 τουρνουά της ITF στα Τίρανα της Αλβανίας, καθώς προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού και στα ημιτελικά του μονού.

Οι Κοσκινά και Παναγιωτίδου διεκδικούν και τους δυο τίτλους στο hardcourt τουρνουά του National Sport Park των Τιράνων, το οποίο ανήκει στην J30 κατηγορία της ITF στα 18άρια.

Στους σημερινούς προημιτελικούς, η Κοσκινά απέκλεισε την Αμερικανίδα Emma Fulvia Wiesenfeld, Νο.5 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3. Η Παναγιωτίδου από την πλευρά της κέρδισε την Τσέχα Gloria Levinsky με 6-2, 6-3.

Αύριο θα παίξουν σε διαφορετικούς ημιτελικούς, συνεπώς είναι πιθανό το σενάριο ενός ελληνικού τελικού. Η Κοσκινά θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Amanda Nai, Νο.6 στο ταμπλό, ενώ η Παναγιωτίδου θα παίξει με την Βόσνια Tea Kovacevic, Νο.2 στο ταμπλό.

Στους προημιτελικούς σήμερα έπαιξε και η Θεοδώρα Κούσιου, η οποία ηττήθηκε από την Ιταλίδα Nai με 6-3, 6-2.

Κοσκινά και Παναγιωτίδου προκρίθηκαν και στον τελικό του διπλού, όπου παίζουν μαζί και κέρδισαν σήμερα τις Levinsky και Fulvia Wiesenfeld με 6-1, 6-1. Στον τελικό αύριο θα παίξουν με τις Γαλλίδες Elise Lesigne και Lison Tapin.

Στα Τίρανα της Αλβανίας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα και ο Μαρίνος Καρνιάτης, που έφτασε μέχρι τους "16" στο μονό αγοριών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots