Πολύ κοντά στον τελικό ο Μελισσόγλου

 
Πολύ κοντά στον τελικό ο Μελισσόγλου
tn team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 18:21

Στα ημιτελικά του διπλού ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του στο διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης ο Δημήτρης Μελισσόγλου, ο οποίος ηττήθηκε μετά από ένα match tie-break που κρίθηκε στους 22 πόντους!

Συγκεκριμένα, ο Μελισσόγλου και ο Ιταλός συμπαίκτης του, Emanuele De Sanctis, Νο.5 στο ταμπλό του διπλού του Matrix Optimum Istanbul, ηττήθηκαν στον σημερινό ημιτελικό από τους Νο.4 του ταμπλό, Stanislau Bulbiankou και Saveli Razanau, με 6-1, 3-6, 12-10.

Το ελληνοϊταλικό δίδυμο άγγιξε την πρόκριση στο match tie-break, όμως τελικά δεν κατάφερε να μπει στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα indoors γήπεδα της Optimum Tennis Academy της Κωνσταντινούπολης.

Με παρόμοιο τρόπο πάντως Μελισσόγλου και De Sanctis είχαν πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη χθες, απέναντι στο Νο.2 του ταμπλό, τους Τούρκους Orhan Alp Akyol και Ziya Ayberk Aydin, με 3-6, 7-5, 11-9. Οι δυο αθλητές είχαν κερδίσει ακόμα τους Τούρκους Arda Saridag και Doruk Unsal στο πρώτο τους παιχνίδι στο τουρνουά, με 6-0, 6-0.

Στο μονό ο Μελισσόγλου ήταν στο Νο.12 του ταμπλό και προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Τούρκο Kuzey Kerem Bayrak με 6-3, 1-6, 6-1.

Προκρίθηκε στη φάση των "16", όπου έκανε έναν καλό αγώνα απέναντι στον επίσης Τούρκο Kerem Genc, Νο.6 στο ταμπλό, αλλά στο 3ο σετ ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 6-3 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots