Σε δυο ημιτελικούς η Ασλανισβίλι στη Λεμεσό

 
Σε δυο ημιτελικούς η Ασλανισβίλι στη Λεμεσό
© tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 22:36

Συνεχίζει να κινείται σε τροχιά δυο τίτλων στη Λεμεσό της Κύπρου η Άρτεμις Ασλανισβίλι, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού και του διπλού στην J100 διοργάνωση της ITF.

Την 3η νίκη της πέτυχε στο μονό γι' αυτή την εβδομάδα η Άρτεμις Ασλανισβίλι στα γήπεδα του Famagusta Tennis Club, με τη 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.199 στον κόσμο στα 18άρια, να χάνει το πρώτο της σετ στην εβδομάδα, αλλά να κερδίζει στο τέλος την Σλοβάκα Kali Supova, Νο.9 στο ταμπλό, με 6-1, 2-6, 6-2.

Αργότερα κέρδισε και το παιχνίδι της στο διπλό, όπου μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου επικράτησαν της Κύπριας Νίνας Ανδρόνικου και της Ρωσίδας Vera Khrushchyk με 6-4, 6-4.

Στα προημιτελικά του μονού κοριτσιών αγωνίστηκε και η Παναγιωτίδου, η οποία προηγήθηκε με σετ, αλλά ηττήθηκε τελικά από την Πολωνή Maja Pawelska με 3-6, 6-1, 6-1.

Στο διπλό των αγοριών, Ανδρέας Λοϊζάς και Στέφανος Πουρναρόπουλος ολοκλήρωσαν την πορεία τους στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκαν παρά τη μεγάλη μάχη στο 2ο σετ, από τους Ρώσους Kirill Filaretov και Ilya Maltsev, με 6-0, 7-6 (7).

Αύριο, η Ασλανισβίλι θα αντιμετωπίσει πρώτα τη Ρωσίδα Daria Kuznetsova για τον ημιτελικό στο μονό, ενώ αργότερα μαζί με την Παναγιωτίδου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του διπλού, ενάντια στις Σουηδέζες Edit Cosmo και Fredrika Runstrom.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots