Συνεχίζουν τις πορείες τους στην Κωνσταντινούπολη Αυγέρης και Βολονάκη

 
Ο Κωνσταντίνος Καλπαξίδης, ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Κωνσταντίνα Βολονάκη
Ο Κωνσταντίνος Καλπαξίδης, ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Κωνσταντίνα Βολονάκη
tn team Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 18:01

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης και η Κωνσταντίνα Βολονάκη έκαναν αμφότεροι το 2 στα 2 σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και προκρίθηκαν στον 3ο γύρο της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe στα 14άρια, Soul Cup.

Ο Αυγέρης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό, ζευγάρωσε τις νίκες του σήμερα στο τουρνουά, επικρατώντας του Τούρκου Kuzey Kerem Bayrak με 6-2, 6-2.

Στον 1ο γύρο ο αθλητής του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μελεμένης, Νο.1 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.69 στην Ευρώπη, είχε κερδίσει τον Ουκρανό Georgiy Goretskyy με 6-2, 6-1.

Με 7 μόλις χαμένα games μπαίνει στη φάση των "16", όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Βούλγαρο Vladimir Tzonkov, Νο.9 στο ταμπλό και Νο.87 στην Ευρώπη στα 14άρια.

Στο ταμπλό των κοριτσιών, η Κωνσταντίνα Βολονάκη επίσης έκανε το 2 στα 2 σήμερα, επικρατώντας της Ρουμάνας Evelina Ioana Bichir με 6-3, 6-3.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του Ο.Α. Αττικής, Νο.2 στα 14άρια στην Ελλάδα και Νο.296 στην Ευρώπη, Νο.16 στο ταμπλό του Soul Cup, είχε κερδίσει και τη Nina Kuptsova από τη Ρωσία με 6-1, 6-2 στον 1ο γύρο.

Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ayse Bal από την Τουρκία, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.28 σε όλη την Ευρώπη στα 14άρια, η οποία έχασε μόλις 2 games στα δυο πρώτα παιχνίδια της.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Καλπαξίδης, ο οποίος αγωνίστηκε στο ταμπλό των προκριματικών της διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Ο Έλληνας αθλητής πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε τον Artemii Adamovich με 6-1, 6-2. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ηττήθηκε από τον Piotr Fiatskovich, με 6-1, 6-0.

Επίσης, ο Καλπαξίδης έπαιξε στο διπλό σήμερα μαζί με τον Αυγέρη, αλλά οι δυο Έλληνες τενίστες ηττήθηκαν από τους Νο.3 του ταμπλό, Arsenii Belov και Mark Haidt, με 6-2, 6-1.

Στο διπλό θα παίξει και η Βολονάκη, η οποία θα αγωνιστεί απευθείας στον 2ο γύρο, αφού μοιράζεται το Νο.1 του ταμπλό με τη Γεωργιανή Kesane Bliadze. Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τις Anna Batueva και Ekaterina Boligar την Πέμπτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots