Μπήκε στον τελικό στο Άμστερνταμ ο Παγώνης

 
Μπήκε στον τελικό στο Άμστερνταμ ο Παγώνης
tn team Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 - 16:53

Στον τελικό του De Wildenhorst Tennis Europe Junior Tour στο Άμστερνταμ προκρίθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης, που θα διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe.

Μετά από ένα πολύ δυνατό ματς, ο Παγώνης επικράτησε του Petr Minakhin, Νο.8 στο ταμπλό του τουρνουά, με 6-3, 5-7, 6-4, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη του Παγώνη στη διοργάνωση του Badhoevedorp, προάστιο του Άμστερνταμ, όπου φιλοξενείται το τουρνουά.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.2 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.5 στο ταμπλό του τουρνουά, είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τον Ολλανδό Eric-Paul Zoons με 6-0, 6-2. Στον 2ο γύρο επικράτησε του Ολλανδού Liam De Bruijn με 6-2, 6-3 και στα προημιτελικά κέρδισε τον Ελβετό Noel Kim Bachmann με 6-2, 6-2.

Στον αυριανό τελικό, όπου θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο του στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe και 1ο στα 14άρια, ο Παγώνης θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Miko Koeppen, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.71 στα 14άρια στην Ευρώπη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots