Καλές εμφανίσεις από τον Γκλαβά στο Μπρίσμπεϊν

 
Καλές εμφανίσεις από τον Γκλαβά στο Μπρίσμπεϊν
tn team Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 - 13:04

Ο Χρήστος Γκλαβάς πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της J100 διοργάνωσης της ITF, όπου ηττήθηκε από το Νο.44 του κόσμου.

Ο Γκλαβάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.287 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, έπαιξε σε δυο τουρνουά κατηγορίας J100 της ITF τις δυο τελευταίες εβδομάδες, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στον 2ο γύρο - όπου πέρασε με bye - από τον Αυστραλό Finley Dyer, με 6-1, 6-2, αυτή την εβδομάδα όμως πέτυχε 2 νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Στον 2ο γύρο, απ' όπου ξεκίνησε και πάλι την προσπάθειά του, κέρδισε τον Κορεάτη Minhoon Lee με 6-4, 6-4. Στον 3ο γύρο απέκλεισε τον Αυστραλό Rohan Hazratwala (Νο.199 στον κόσμο) με 7-5, 6-3 και μπήκε στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τον Αμερικανό Jagger Leach, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.44 στον κόσμο στα juniors, με 6-3, 6-0.

Ο 17χρονος Έλληνας αθλητής του A.Ο.Α. & Α. Πεύκης (Kalovelonis Tennis Academy), Νο.4 στην Ελλάδα στα 18άρια, έπαιξε και στο διπλό αυτή την εβδομάδα, όπου μαζί με τον Αυστραλό Oscar Andrews ηττήθηκαν σε ένα πολύ κλειστό ματς από τους Αυστραλούς Aleksander Franko και Gautham Santhosh με 6-4, 7-6 (7).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots