13χρονος τενίστας έδειξε στον διαιτητή το μεσαίο δάχτυλο και αποβλήθηκε! (vid)

 
13χρονος τενίστας έδειξε στον διαιτητή το μεσαίο δάχτυλο και αποβλήθηκε! (vid)
tn team Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 17:44

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στον κόσμο στην κατηγορία των 14 ετών, το Les Petits As, όπου ο 13χρονος William Repakis αδικήθηκε καταφανώς από τον διαιτητή, αντέδρασε όμως με απαράδεκτο τρόπο και τελικά αποβλήθηκε!

Ο 13χρονος παίκτης από τη Σουηδία, ο οποίος έφτασε από τα προκριματικά στον 3ο γύρο, αντιμετώπισε τον Γάλλο Rafael Thao-Keuang για μια θέση στα προημιτελικά του Les Petits As.

Σε έναν πόντο στο 2ο σετ, ο διαιτητής αδίκησε τον νεαρό Σουηδό, αφού ενώ η μπάλα είχε φύγει καθαρά εκτός από το forehand του Thao-Keuang, εκείνος έδωσε τον πόντο στον Γάλλο!

Ο Repakis τότε έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, είχε μια πολύ έντονη αντίδραση και έδειξε τα μεσαία του δάχτυλα και με τα δυο χέρια του στον διαιτητή. Εκείνος δεν του χαρίστηκε και τον απέβαλλε, ολοκληρώνοντας έτσι άδοξα την πορεία του στο ιστορικό τουρνουά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Relevo (@relevo_deportes)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σουηδός είχε πάρει το 1ο σετ με 6-4, ενώ έχανε με 0-4 στο 2ο. Σίγουρα πάντως θα σκεφτεί καλύτερα την επόμενη φορά που θα του συμβεί κάτι ανάλογο, για το πως θα αντιδράσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots