Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στις Σέρρες

 
Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στις Σέρρες
tn team Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - 14:09

Η Λυδία Παναγιωτίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτριες στις Σέρρες και στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια που φιλοξενήθηκε στον Σ.Α. Σερρών.

Η Παναγιωτίδου δεν έχασε ούτε ένα σετ αυτή την εβδομάδα στις Σέρρες και στον σημερινό τελικό επικράτησε της Βουλγάρας Nikol Nuneva, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

5 νίκες πέτυχε αυτή την εβδομάδα η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στο ταμπλό, η οποία κέρδισε κατά σειρά την Ισραηλινή Ella Hadas με 6-2, 6-1, τη Ρουμάνα Andra Maria Voicu με 6-0, 6-0, την Ουγγαρέζα Laura Liza Fizel με 6-1, 6-0 και τη Βουλγάρα Rada Koleva με 6-1, 6-2, για να προκριθεί στον τελικό.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος στα μονά σε Tennis Europe διοργάνωση για φέτος για την Παναγιωτίδου, που είχε κατακτήσει τον τίτλο και στο 16άρι τουρνουά της Αριδαίας.

Συνολικά στην καριέρα της έχει κερδίσει 6 τίτλους στα μονά και 12 στα διπλά σε διοργανώσεις της Tennis Europe.

Στο μονό των αγοριών, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Σέρβος Mihailo Topic, που κέρδισε στον τελικό τον Βούλγαρο Georgi Georgiev με 6-2, 6-0.

Στα διπλά, που ολοκληρώθηκαν χθες, φιναλίστ στα κορίτσια ήταν οι Χριστίνα Αμουργιανού και η Ευθυμία Πετσούλα, ενώ στα αγόρια φιναλίστ ήταν ο Αλέξανδρος Αυγέρης, μαζί με τον Ελληνοσουηδό συμπαίκτη του, William Repakis.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots