Φιναλίστ ο Καρνιάτης στη Σκόδρα

 
Φιναλίστ ο Καρνιάτης στη Σκόδρα
tn team Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:53

Ο Μιχάλης Καρνιάτης ήταν φιναλίστ αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στη Σκόδρα της Αλβανίας στο διπλό. Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε στο μονό η Ελένη Χατζηαβραάμ.

Ο Καρνιάτης και ο συμπαίκτης του από το Μαυροβούνιο, Luka Lukovac, έφτασαν μέχρι τον τελικό στο Shkodra Open, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Aρχικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Denis και Kledi Gaba από την Αλβανία με walkover και μπήκαν στα ημιτελικά, όπου επικράτησαν των Ιταλών Emanuele De Sanctis και Alvise Finesso με 2-6, 7-6 (6), 10-5.

Στον τελικό, Καρνιάτης και Lukovac, No.2 στο ταμπλό, ηττήθηκαν από το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τον Σέρβο Marko Savija και τον Μαυροβούνιο Pavle Vukosavljevic, με 7-5, 6-2.

Στα μονά ο Καρνιάτης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, καθώς πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Μαυροβούνιο Danilo Stojovic με 6-0, 6-3. Στα προημιτελικά ηττήθηκε από τον Savija, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Στη Σκόδρα της Αλβανίας βρέθηκε και η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία ήταν ημιφιναλίστ στα μονά.

Στην προημιτελική φάση, όπου προκρίθηκε με bye, η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Μαυροβούνια Masa Prijovic με 6-1, 7-6 (5) και μπήκε στην 4άδα, όπου γνώρισε την ήττα από την Κινέζα Xinran Sun με 6-1, 6-2.

Και στο διπλό συνάντησε το εμπόδιο της Sun, στα προημιτελικά αυτή τη φορά, καθώς μαζί με την Ιταλίδα συμπαίκτριά της, Sofia Cadar, ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τις Sun και Gloria Levinsky με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots