Μια νίκη, μια ήττα για τον Γκλαβά στο Vic

 
Μια νίκη, μια ήττα για τον Γκλαβά στο Vic
tn team Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:45

Στο Vic της Βαρκελώνης αγωνίστηκε ο Χρήστος Γκλαβάς αυτή την εβδομάδα, που ολοκλήρωσε την πορεία του στους "16" της J100 διοργάνωσης της ITF.

Ο Γκλαβάς, ο οποίος έχει πολύ καλές εμφανίσεις στο ITF Tour αυτό το καλοκαίρι και προερχόταν από τον τελικό του J100 της Βαρκελώνης, που είναι και ο μεγαλύτερος που έχει προκριθεί έως τώρα, κέρδισε στην πρεμιέρα του στο Vic τον Humberto Pinto Sansano με 6-3, 6-4.

Στον 2ο γύρο γνώρισε την ήττα από τον Valentin Gonzalez-Galino με 6-4, 7-5 έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη χωμάτινη διοργάνωση της J100 κατηγορίας της ITF.

Στο διπλό ο Έλληνας αθλητής έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, μαζί με τον Ισπανό Jan Montero Diaz, με τον οποίο δεν ηττήθηκαν στο τερέν. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Petter Christopher Berg Hagen και Boris Slesarev με 6-4, 6-4, στη συνέχεια αποσύρθηκαν από τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετώπιζαν τους Kenneth Rabinad Vila και Nico Rating.

Στα γήπεδα του Vic και στο δυνατό διεθνές τουρνουά της ITF αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Σπύρου και η Ελένη Καρανταλή.

Ο Σπύρου έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, όπου ηττήθηκε από τον προερχόμενο από τα προκριματικά Pablo Roche Alcaya σε ένα πολύ κλειστό ματς, με 1-6, 7-5, 7-6 (4).

Η Καρανταλή έπαιξε στα προκριματικά των κοριτσιών, όπου κέρδισε την Adriana Tirado Marin με 6-1, 6-2, αλλά ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο από την Ines Leon με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots