Πρωταθλήτριες Ουσταμπασίδου και Παναγιωτίδου στα Κουφάλια

 
Πρωταθλήτριες Ουσταμπασίδου και Παναγιωτίδου στα Κουφάλια
tn team Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 18:18

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Λυδία Παναγιωτίδου κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό στο τουρνουά στα 16άρια της Tennis Europe στα Κουφάλια. Στα αγόρια, σε δυο τελικούς θα παίξει ο Άλκης Μιχαλακόπουλος.

Η Ουσταμπασίδου και η Παναγιωτίδου επικράτησαν στον σημερινό τελικό της Στελίνας Νούτσου και της Χρυσούλας Παρασκευοπούλου με 6-3, 6-4, για να αναδειχθούν πρωταθλήτριες στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα Κουφάλια.

Η Ουσταμπασίδου, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στα μονά στο Kilkis Cup, κέρδισε τον 3ο της φετινό τίτλο σε διοργάνωση της Tennis Europe, αφού ήταν νικήτρια και στο διπλό της Άρτας (μαζί με την Παναγιωτίδου). Η Παναγιωτίδου κέρδισε τον 4ο τίτλο της στη σεζόν στα διπλά σε τουρνουά της Tennis Europe.

Στα αγόρια σε δυο τελικούς θα παίξει ο Άλκης Μιχαλακόπουλος. Στα ημιτελικά των μονών απέκλεισε τον Έκτορα Τσατσάκη με 7-5, 6-3 και θα διεκδικήσει αύριο τον τίτλο απέναντι στον Ιταλό Mattia Cappellari, Νο.1 στο ταμπλό, που επικράτησε στον άλλον ημιτελικό του Παναγιώτη Γραμματικάκη με 6-3, 7-5.

Στα διπλά, ο Μιχαλακόπουλος παίζει μαζί με τον Γιώργο Μίταλα και σήμερα απέκλεισαν τους Κύπριους Pavel Litvak και Αλέκο Τίμινη με 6-1, 6-3. Αύριο θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τους Γραμματικάκη και Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, που έβγαλαν εκτός τους Ιταλούς Mattia Bille και Carlo Paci, No.1 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 7-5.

Τέλος, για το μονό των κοριτσιών, η Ουσταμπασίδου ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή της πορεία, καθώς ηττήθηκε στα ημιτελικά σε ένα πολύ κλειστό ματς από την κορυφαία του ταμπλό, την Ιταλίδα Alessandra Fiorillo, με 3-6, 6-3, 6-2.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots