Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Πανευρωπαϊκό Ουσταμπασίδου και Γακόπουλος

 
Ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Πανευρωπαϊκό Ουσταμπασίδου και Γακόπουλος
tn team Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 20:12

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και ο Ραφαήλ Γακόπουλος έκαναν αμφότεροι καλές προσπάθειες σήμερα για τον 3ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 στο Most της Τσεχίας.

Η Ουσταμπασίδου μονομάχησε με την Τσέχα Lucie Slamenikova, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.9 στην Ευρώπη στα 14άρια. Έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στη χώρα μας στα 14άρια, η οποία όμως δεν απέφυγε την ήττα με 6-3, 6-3.

Στη φάση των "32" των μονών αγωνίστηκε και ο Γακόπουλος, που επίσης στάθηκε καλά αλλά είχε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Τσέχο Jakub Kusy, Νο.9 στο ταμπλό και Νο.13 στην Ευρώπη στα 14άρια, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-1.

Στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας αγωνίστηκαν σήμερα η Στελίνα Νούτσου και ο Άλκης Μιχαλακόπουλος. Η Νούτσου κέρδισε τη Φινλανδή Amanda Nicol με 5-4, 4-0 και προκρίθηκε στη 16άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Maria Echegoyen. Ο Μιχαλακόπουλος γνώρισε την ήττα από τον Βόσνιο Novak Jacimovic με 4-2, 4-0.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Νούτσου και η Ουσταμπασίδου ολοκλήρωσαν την πορεία τους σήμερα, καθώς ηττήθηκαν από τις Βρετανίδες Edie Griffiths και Hollie Smart, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1. Οι δυο Ελληνίδες είχαν μπει στον 2ο γύρο, κερδίζοντας τις Ελβετίδες Ana Frommenwiler και Noelia Manta με 6-3, 1-6, 10-8.

Στο διπλό των αγοριών, αύριο θα αγωνιστούν οι Γακόπουλος και Μιχαλακόπουλος, ενάντια στους Ελβετούς Alessandro Hunziker και Brian Kriesi. Οι δυο Έλληνες παίκτες είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα τους το Νο.9 ζευγάρι του ταμπλό, τους Τσέχους Dominik Dujka και Filip Ladman με 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots