Ημιφιναλίστ στην Ποντγκόριτσα η Κοσκινά

 
Ημιφιναλίστ στην Ποντγκόριτσα η Κοσκινά
tn team Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 - 16:43

Η Δέσποινα Κοσκινά έκανε μια πολύ καλή πορεία μέχρι την ημιτελική φάση του Podgorica Rio Verde Cup U16 στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Στα προημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης η Αιμιλία Πάντου.

Η Κοσκινά, Νο.2 στο ταμπλό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, πήρε την απευθείας πρόκριση για τον 2ο γύρο με bye και εκεί κέρδισε εύκολα την Ιταλίδα Giulia Russo με 6-2, 6-1.

Στα προημιτελικά απέκλεισε και τη Βρετανίδα Isabella Angela Relton, No.5 στο ταμπλό, με 6-4, 6-0. Η πορεία της ολοκληρώθηκε στην ημιτελική φάση, όπου ηττήθηκε από τη Σέρβα Emilija Miljkovic, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Αιμιλία Πάντου, που ήταν στο Νο.6 του ταμπλό και πήρε επίσης bye για τον 2ο γύρο, όπου κέρδισε την Αμερικανίδα Teodora Ivovic με 6-0, 6-0. Πέρασε έτσι στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε από τη Σέρβα Gala Ivanovic, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Κοσκινά και Πάντου έπαιξαν μαζί στο διπλό, αλλά στον 1ο γύρο ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς από την Ουκρανή Oleksandra Ovsiienko και την Ισπανίδα Iva Saric Misic, με 6-4, 6-4.

Στην Ποντγκόριτσα βρέθηκαν δυο ακόμα Ελληνίδες, η Κατερίνα Τσουλούφα και η Κάσσυ Βασιλειάδη, που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στον 1ο γύρο του μονού. Η Τσουλούφα γνώρισε την ήττα από τη Σέρβα Marija Djukic, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1, ενώ η Βασιλειάδη από τη Σέρβα Mina Markovic με 6-2, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots