Πρωταθλήτρια και στην Κέρκυρα η Ασλανισβίλι!

 
Πρωταθλήτρια και στην Κέρκυρα η Ασλανισβίλι!
tn team Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 - 17:51

Μόλις μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του 1ου τίτλου της καριέρας της στα μονά σε ITF διοργάνωση, η Άρτεμις Ασλανισβίλι κατέκτησε τον τίτλο και στην Κέρκυρα!

Στον σημερινό τελικό του Corfu Cup, διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF (πρώην Grade 4), η Ασλανισβίλι επικράτησε της Ιταλίδας Gaia Mais με 6-2, 6-4 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διεθνές πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών του ιστορικού Ο.Α. Κέρκυρας.

Η 16χρονη Αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων και της Collective Tennis School, Νο.1 στην Ελλάδα στα 18άρια και Νο.342 στην παγκόσμια κατάταξη των junior, δεν έχασε ούτε ένα σετ αυτή την εβδομάδα στην Κέρκυρα, για να φτάσει μαζί με την Πρέβεζα τις 10 διαδοχικές νίκες στο tour της ITF.

Παράλληλα είχε καλή πορεία και στα διπλά, όπου πήρε τη 2η θέση μαζί με τη συμπαίκτριά της στην Collective, Θεοδώρα Κούσιου. Οι δυο Ελληνίδες είχαν ηττηθεί στον τελικό από τις Ιταλίδες Mais και Daria Raimondo με 2-6, 6-2, 10-6.

Στο διπλό των αγοριών, τη 2η θέση πήραν οι Χρήστος Γκλαβάς και Σταύρος Μαστρογαμβράκης, που ηττήθηκαν στον χθεσινό τελικό από τους Alessandro Mondazzi και Constantin Radu με 6-7 (7), 6-4, 10-1, ενώ ημιφιναλίστ ήταν στα μονά η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και ο Στέφανος Πουρναρόπουλος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots