"Double" για την Κοσκινά στην Αθήνα

 
Η Δέσποινα Κοσκινά και η Αντωνία Κούσιου, πρωταθλήτριες στο διπλό του Greece Sotheby's Int'l Realty στον Ο.Α. Αθηνών
Η Δέσποινα Κοσκινά και η Αντωνία Κούσιου, πρωταθλήτριες στο διπλό του Greece Sotheby's Int'l Realty στον Ο.Α. Αθηνών
tn team Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:34

Ολοκληρώθηκε το διεθνές πρωτάθλημα στα 14άρια της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α Αθηνών, με τη Δέσποινα Κοσκινά να κάνει το "double" στα κορίτσια και τον Αχιλλέα Μακρή να κατακτά τον τίτλο στο μονό αγοριών. Όλοι οι νικητές, τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από το τουρνουά.

Η Δέσποινα Κοσκινά επικράτησε της Κατερίνας Ουσταμπασίδου με 6-4, 6-3 στον σημερινό τελικό του μονού κοριτσιών, μεταξύ των δυο κορυφαίων του ταμπλό.

Η Δέσποινα, Νο.2 στην κατάταξη των κοριτσιών U14 της Ελλάδας, είναι αθλήτρια του Ο.Α Γλυφάδας, όπου προπονείται με τον Γιώργο Φουντούκο από την ηλικία των 8 ετών, καθώς επίσης και με τους Αλέξανδρο Ντίντο και Πάρη Γεμουχίδη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κατέκτησε τους 2 πρώτους τίτλους της σε διοργανώσεις της Tennis Europe, αφού θυμίζουμε πως χθες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο διπλό. Μοιράστηκε την επιτυχία αυτή με τη συμπαίκτριά της, Αντωνία Κούσιου, με την οποία κέρδισαν στον τελικό τις Στελίνα Νούτσου και Κατερίνα Ουσταμπασίδου με 6-3, 6-3.

Στα μονά των αγοριών, νικητής ήταν ο Αχιλλέας Μακρής από την Κύπρο, Νο.1 στο ταμπλό, που κέρδισε σήμερα σε έναν ωραίο τελικό τον Δημήτρη Μελισσόγλου, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3.

Ο Μελισσόγλου ήταν φιναλίστ και στο διπλό, με τον τελικό να γίνεται χθες. Εκεί, ο Σλοβάκος Dylan Bairo και o Σέρβος Uros Zivkovic, Νο.1 στο ταμπλό, είχαν κερδίσει τον Μελισσόγλου και τον Πολωνό Maksymilian Kwiatkowski, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-3, 4-6, 10-7.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από το τουρνουά

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots