Πολύ μεγάλη νίκη και είσοδος στην 8άδα για την Ασλανισβίλι

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι © tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 18:15

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι απέκλεισε την Πολωνή Weronika Ewald, Νο.9 στα 16άρια στην Ευρώπη, για να προκριθεί στις "8" καλύτερες παίκτριες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 της Tennis Europe.

Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Άρτεμις Ασλανισβίλι στο Prerov της Τσεχίας, όπου πραγματοποιείται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για τα 16άρια.

Η αθλήτρια του Ο.Α Κουφαλίων και της Collective Tennis School, Νο.1 στη χώρα μας στα 16άρια και Νο.24 στην Ευρώπη, ήταν καλύτερη παίκτρια στις κρίσιμες στιγμές απέναντι σε ένα από τα φαβορί, τη No.4 στο ταμπλό, Ewald, για να την κερδίσει με 6-3, 1-6, 6-3 και να μπει στην τελική 8άδα του μεγάλου τουρνουά.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική νίκη της Ασλανισβίλι στο τουρνουά, μετά από τις νίκες της επί της Πορτογαλίδας Maria Garcia με 6-3, 6-2 και επί της Ισπανίδας Ruth Roura Llaverias με 6-0, 6-3.

Αύριο, η Ασλανισβίλι θα αντιμετωπίσει τη Σέρβα Mia Ristic, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.11 στην Ευρώπη στα 16άρια.

Στον 4ο γύρο ολοκλήρωσε την καλή του παρουσία στο Πανευρωπαϊκό U16 o Χρήστος Σπύρου, ο οποίος ηττήθηκε από τον Νορβηγό Nicolai Budkov Kjaer, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.8 στην Ευρώπη στα 16άρια, με 6-1, 6-2.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς πέτυχε τη 2η νίκη του στο consolation ταμπλό σήμερα, αποκλείοντας τον Λιθουανό Dovas Dersonas με 4-1, 4-2. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Bruno Kokot, Νο.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots