Στους "16" του Πανευρωπαϊκού στα 14άρια ο Μεσσής

 
Ανδρέας Μεσσής
Ανδρέας Μεσσής
tn team Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 19:05

Ο Ανδρέας Μεσσής πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Βρετανό Mark Ceban και προκρίθηκε στη φάση των "16" του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14, που φιλοξενείται στο Most της Τσεχίας.

Ο Μεσσής, ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο του τουρνουά, μπαίνοντας με bye, έκανε σήμερα το 2 στα 2 για να προκριθεί στον 4ο γύρο, επικρατώντας του Βρετανού Ceban με 4-6, 6-2, 6-4.

Έπαιξε πολύ καλά όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο 14χρονος αθλητής του Ο.Α Φοίβος Λάρισας, Νο.1 στην Ελλάδα στα 14άρια, για να κερδίσει τα δυο επόμενα σετ απέναντι στον Βρετανό αθλητή και να μπει στην τελική 16άδα της διοργάνωσης.

Ο Μεσσής, Νο.15 στο ταμπλό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ρουμάνο Matei Todoran, No.4 στο ταμπλό και Νο.5 στην Ευρώπη στα 14άρια, για μια θέση στην προημιτελική φάση.

Στον 3ο γύρο του μονού κοριτσιών ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Μυρτώ Πρωιμάκη, η οποία έδωσε σήμερα ένα πολύ δύσκολο ματς με την Τσέα Alena Kovackova, το μεγάλο φαβορί και την κορυφαία στην κατάταξη της Ευρώπης στα 14άρια, από την οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-0.

Στον 2ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Δέσποινα Κοσκινά, η οποία ηττήθηκε χθες από τη Ρουμάνα Maia Ilinca Burcescu, No.14 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης, ο οποίος αποκλείστηκε στον 1ο γύρο, έπαιξε στο consolation ταμπλό όπου πέτυχε μια νίκη ενάντια στον Αρμένιο Hovhannes Soghoyan με 4-2, 4-1. Σήμερα ηττήθηκε στον 2ο γύρο του consolation, από το Νο.2 του ταμπλό, τον Μαυροβούνιο Skender Katana, με 2-4, 4-1, 4-1.

Στο διπλό των κοριτσιών οι Κοσκινά και Πρωιμάκη είχαν ηττηθεί στον 1ο γύρο από τις Δανές Augusta Lucia Grau Kristensen και Sophia Izabella Ragues με 6-3, 6-3.

Οι Γελαδάρης και Μεσσής κέρδισαν τους Βόσνιους Ian Boloban και Amir Skrijelj με 6-1, 6-2 και μπήκαν στον 2ο γύρο, όπου θα παίξουν με τους Βούλγαρους Ivan Ivanov και Dimitar Kisimov, Νο.3 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots