Συμμετοχή και νίκη της Κόκουλα στο τουρνουά ITF της Σωζόπολης

 
Συμμετοχή και νίκη της Κόκουλα στο τουρνουά ITF της Σωζόπολης
tn team Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 - 10:51

Πολύ καλή παρουσία είχε η Αριάδνη Κόκουλα του Ίφιτου Θεσσαλονίκης, αφού στη δεύτερη μόλις συμμετοχή της σε τουρνουά της ITF U18, πέτυχε την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα η Αριάδνη, η οποία ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στο τουρνουά που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Sozopol της Βουλγαρίας, ξεκίνησε την προσπάθεια της από τα προκριματικά με ήττα από την Ουκρανή Sorska Anastasia με 6-2, 6-0, ωστόσο προκρίθηκε για το κυρίως ταμπλό ως lucky looser.

Εκει κληρώθηκε να αγωνιστεί για την πρόκριση στις "16" με την Βουλγάρα Ιra Todorieva από την οποία βρέθηκε να χάνει με 5-0 games στο 1ο σετ, κατάφερε όμως παίζοντας συγκροτημένα και ξεπερνώντας το άγχος της, να την κερδίσει με 7-6 (2), 6-2.

Επίσης αγωνίστηκε και στο ταμπλό του διπλού όπου με παρτενέρ μία άλλη κοπέλα από τη Βουλγαρία, την Natali Dobreva, ηττήθηκαν από τις Lidia Encheva και Polya Nikolova Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3, έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς.

Τον επόμενο μήνα η Κόκουλα Αριάδνη μαζί με τους προπονητές της Ανεσιάδη Χαράλαμπο και Παπασίμο Απόστολο στοχεύουν να συμμετάσχουν στα τουρνουά του Bourgas, της Sofia, της Κέρκυρας και των Ιωαννίνων για το ITF Tour 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots