Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Τένις "IRAKLIO Ο.Α.Α" οι Έλληνες τενίστες

 
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Τένις "IRAKLIO Ο.Α.Α" οι Έλληνες τενίστες
tn team Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - 20:06

Στην τελική ευθεία για την λήξη του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Τένις «IRALKIO» O.A.A. U14 βρίσκονται οι αγώνες που έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο Σάββατο 19 Μαρτίου. Το τουρνουά αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με τους τελικούς αγώνες σε μονά και διπλά.

Ο τελικός των αγοριών θα έχει ελληνικό χρώμα, αφού ο Ανδρέας Μεσσής, κέρδισε στα ημιτελικά τον Τσέχο Krystof Vymazal με 6-4, 6-2 και αύριο θα αγωνιστεί για μια θέση στο βάθρο κόντρα στον Γάλλο Aaron Gabet. Ο Gabet απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό τον Μιχαλακόπουλο 6-3, 6-2.

Άλλη μια Ελληνική εκπροσώπηση και μάλιστα Κρητική με την Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη που στα ημιτελικά επικράτησε στο τρίτο σετ της Ολλανδής Mia Woo 6-4, 3-6, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, όπου καλείται να αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Lavinia Maria Nitzche. Στα ημιτελικά η Nitzche κέρδισε την Γαλλίδα Liv Boulard 4-6, 6-4, 6-0.

Όμως και στα διπλά έχουμε ελληνική εκπροσώπηση από τον Γραμματικάκη με συμπαίκτη τον Ολλανδό Clermonts που κέρδισαν τους Παπαδημητρίου/ Τσατσάκη 6-4, 4-6 [10-7].

Ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Μεσσής με τον Μιχαλακόπουλο καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Vertheimer/Watters. Στα κορίτσια η προσοχή μας είναι στραμμένη στον ημιτελικό μεταξύ των Χατζηαβρααμ/ Πρωιμάκη που θα αγωνιστούν με τις Ισραηλινές Bortsova/Schwartz για μια θέση στον τελικό.

Οι τελικοί των μονών θα ξεκινήσουν στις 09:00, ενώ αργότερα θα γίνουν και οι τελικοί των διπλών.

Υπενθυμίζεται ότι το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις «IRAKLIO» Ο.Α.Α. συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου- ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τελεί υπό την αιγίδα της Tenniseurope και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα (26/3), πατώντας πάνω στον σύνδεσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots