Το σήκωσε στα διπλά της Λάρνακας η Λαζαρίδου

 
Το σήκωσε στα διπλά της Λάρνακας η Λαζαρίδου
tn team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:54

Η Ελένη Λαζαρίδου αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα στο Junior τουρνουά της ITF στην Λάρνακα, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά των μονών και να σηκώσει τον τίτλο στα διπλά.

Πολύ καλή εβδομάδα πραγματοποίησε η Ελένη Λαζαρίδου στο χωμάτινο τουρνουά της Κύπρου κατηγορίας G4. Η νεαρή τενίστρια ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στα μονά της διοργάνωσης, ως Νο.8 του ταμπλό, σημειώνοντας 3 συνεχόμενες νίκες που της εξασφάλισαν το εισιτήριο στα ημιτελικά.

Να σημειωθεί πως στην 8άδα, η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε κόντρα στο Νο.1 του ταμπλό Noa Major από το Ισραήλ, επικρατώντας με 7-5, 2-6, 6-4, σε μια σπουδαία μάχη.

Στα ημιτελικά αντιμέτωπη της Λαζαρίδου ήταν η Βουλγάρα Yoanna Konstantinova Νο.4 του ταμπλό. Η μάχη ολοκληρώθηκε με την Konstantinova να επικρατεί με 6-1, 6-3.

Η Λαζαρίδου επικεντρώθηκε αποκλειστικά στα διπλά όπου επίσης πραγματοποιούσε εξαιρετική παρουσία και η οποία ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Με συμπαίκτρια την Γαλλίδα Lea Bathellier, τοποθετήθηκαν στο ταμπλο ως Νο.3.

Οι εμφανίσεις τους ήταν εξαιρετικές, κερδίζοντας στη πρεμιέρα του με 6-0, 6-0 την Ελληνίδα Σιμόν Μαρία Καραούζα Και Ηριάννα Δημητρίου από την Κύπρο. Στην 8άδα ξεπέρασαν τις Xuanyu Chen από τη Κίνα και Kasandra Leoni Djekic από την Αυστρία, με 6-2, 3-6, [10-2].

Για μια θέση στον τελικό μονομάχησαν με τις Μαρία Κωνσταντίνου από τη Κύπρο και την Yoana Konstantinova από την Βουλγαρία, ξεπερνώντας και αυτό το εμπόδιο με 6-3, 7-5.

Το ελληνογαλλικό δίδυμο έφτασε στον τελικό διεκδικώντας κόντρα στις Νο.4 του ταμπλό, Mille Moerk από τη Δανία και Jelena Vico από τον Καναδά το τρόπαιο.

Ο τελικός ολοκληρώθηκε με 7-6 (5), 6-4 για την Ελένη Λαζαρίδου και την Lea Bathellier, που έκλεισαν με όμορφο τρόπο την εβδομάδα τους στην Κύπρο.

Επίσης συμμετοχή στη διοργάνωση είχε στο ταμπλό των αγοριών και ο Ευγένιος Βασιλάκης, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει πολύ καλές εμφανίσεις και να βρεθεί έως τα προημιτελικά του τουρνουά. Εκεί γνώρισε την ήττα από το Νο.1 του ταμπλό Στυλιανό Χριστοδούλου, σε μια καλή αναμέτρηση, με 6-1, 7-5.

Ο Βασιλάκης έφτασε και έως τα ημιτελικά των διπλών με συμπαίκτη τον Κύπριο Χρίστο Τίμινη, χάνοντας την είσοδό τους στον τελικό από τους Κύπριους Στυλιανό Χριστοδούλου και Λάμπρο Παντζαρή, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots