Τελευταίες ημέρες δηλώσεων συμμετοχής για το μεγάλο Σεμινάριο Προπονητών της χρονιάς

 
Τελευταίες ημέρες δηλώσεων συμμετοχής για το μεγάλο Σεμινάριο Προπονητών της χρονιάς
tn team Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 - 21:06

Τελευταίες ημέρες δηλώσεων συμμετοχής για το μεγάλο Σεμινάριο Προπονητών της χρονιάς, που θα γίνει στις 14 Απριλιου από τον Αθλητικό Σύλλογο Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας και το ETC.

Θέμα: "Προπόνηση των τεχνικών και τακτικών παραμέτρων για παίκτες αγώνων κάτω των 12 και 14 ετών και ανήκει στο 3ο στάδιο κατηγοριοποίησης του ETC (Stage 3/ S3)."

Ημερομηνία: Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ώρες: 10:00 - 18:00

O Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας @asap_tennis και το ETC σε συνεργασία με το @inspire2coach, διοργανώνουν σεμινάριο για προπονητές τένις στις εγκαταστάσεις του TFF Tennis Academy στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Κεντρικός Ομιλητής είναι ο υπεύθυνος των προγραμμάτων high performance και διεθνής tutor, του Βρετανικού Φορέα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προπονητών τένις, Inspire2Coach/ I2C, Adam Wharf.

Συντονιστής, ομιλητής και υπεύθυνος του σεμιναρίου, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ETC και του ΑΣΑΠΠ, Μάνος Μουλιανιτάκης.

Επικεφαλής/υπεύθυνος της Οργάνωσης, είναι το στέλεχος και υπεύθυνος του ETC στη Βόρεια Ελλάδα, διευθυντής και προπονητής των αγωνιστικών ομάδων του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας (ΑΣΑΠΠ), Οδυσσέας Τριγκίδης (S1- S2-S3)

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά χωρίς τη δυνατότητα μετάφρασης.

Δηλώστε συμμετοχή σε δύο απλά βήματα! Μάθετε πως στο site μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα του σεμιναρίου και λεπτομέρειες για τις τιμές του ξενοδοχείου, επισκεφθείτε το site τους www.evolvingtenniscoaching.gr

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 05 / 04 / 2024.

Επικοινωνήστε μαζί τους στα Social Media:
Facebook: evolving_tennis_coaching / Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας
Instagram: @evolving_tennis_coaching / @asap_tennis
Tik Tok: @evolving_tennis_coaching

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots