Beginners Tennis Tournament: Προκήρυξη Round Robin Tournament 2023

 
Beginners Tennis Tournament: Προκήρυξη Round Robin Tournament 2023
tennisnews team Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 10:28

Το Round Robin Tournament είναι ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό τουρνουά με κύρια χαρακτηριστικά τους πολλούς αγώνες μεταξύ παικτών/τριών, τη συγκομιδή βαθμών ανάλογα με τις νίκες/ήττες των παικτών/ριών και με έπαθλα για τους νικητές/ριες και για τους συμμετέχοντες/ουσες.


Τρόπος διεξαγωγής

Άνδρες

Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής, οι παίκτες θα χωριστούν σε ομίλους των 4 ατόμων .  Αφού δημιουργηθούν οι όμιλοι (με κλήρωση), τότε ξεκινούν οι αγώνες. Σε κάθε όμιλο όλοι οι παίκτες θα παίξουν με όλους. 

Οι 2 καλύτεροι παίκτες από κάθε όμιλο θα προκρίνονται και θα απαρτίσουν ένα ταμπλό  νοκ-άουτ, από όπου θα βγει ο νικητής του κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στα δύο (2) νικηφόρα σετ. Στους αγώνες των ομίλων όταν είναι ισοπαλία στα σετ (1-1), θα διεξάγεται super tie break 10 πόντων.

Γυναίκες

Στο γυναικείο Round Robin θα ισχύσουν οι ίδιοι κανόνες.

Σε περίπτωση που δε δηλώσουν αρκετές γυναίκες και έχουμε λιγότερους από 4 ομίλους , θα ενταχθούν στο ταμπλό των ανδρών.

Συμμετοχή παικτών/ριών

Όλοι οι παίκτες/τριες πρέπει να παίζουν μέχρι 3 χρόνια τένις. Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€/άτομο ενώ οι παίκτες/ριες πληρώνουν και την ενοικίαση του γηπέδου μετά τον αγώνα τους.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 10.00

Πρόγραμμα αγώνων

Μετά την κλήρωση των ομίλων θα αναρτηθεί το πρόγραμμα όλων των αγώνων. Το προγραμμα θα βγαίνει βάση συνεννόησης των αθλουμένων.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε περίπτωση που ο προγραμματισμένος αγώνας δε διεξαχθεί στο διάστημα* που ορίζεται από το πρόγραμμα των αγώνων, οι παίκτες/τριες δεν παίρνουν κάποιο βαθμό από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εξαίρεση αποτελεί αγώνας, που ενώ έχει προγραμματιστεί, ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κανονιστεί άμεσα (εντός 7 ημερών) από τους παίκτες/τριες. Σε περίπτωση που κάποιοι παίκτες/τριες αδυνατούν να συμφωνήσουν σε κοινή ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, τοτε η διοργάνωση ορίζει ημερα και ώρα του ματς.

Κληρώσεις

Η κληρώση για τη σύσταση των ομίλων θα γίνει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 12.00μ.μ  και είναι ανοικτή για όλους τους συμμετέχοντες/ουσες.

Διευκρινίσεις

Οι παίκτες/τριες οφείλουν μετά το τέλος του αγώνα να ενημερώνουν για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης τους υπευθύνους, έτσι ώστε να ενημερώνεται το ταμπλό.

*Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο. Οι αθλούμενοι μπορεί να παίξουν και δύο ματς το Σαββατοκύριακο.

Δήλωση συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots