Τσιτσιπάς: "Ελλάδα μου σε αγαπώ!"

 
Τσιτσιπάς: "Ελλάδα μου σε αγαπώ!"
tn team Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 - 18:15

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά και άλλων Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητών και αθλητριών από την οικογένεια του τένις, για τη μεγάλη μέρα της Ελλάδας.

Από το Μαϊάμι, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ενόψει και της συμμετοχής του στο πρώτο Masters της χρονιάς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ανάρτηση στις σελίδες του στα social media για τη 200ή επέτειο από την έναρξη την Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

"Θέλει αρετή και τόλμη η λευτεριά. Ελλάδα μου σε αγαπώ!" έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, με ένα πολύ όμορφο artwork με τον ίδιο και φόντο την ελληνική σημαία.

Ο Στέφανος δεν ήταν ο μόνος που έκανε δημοσίευση για τη σημερινή μέρα. Νωρίτερα και η Μαρία Σάκκαρη, που επίσης βρίσκεται στο Μαϊάμι, ανέβασε story στο Instagram.

Story δημοσίευσε και η Μιχαέλα Λάκη, Νο.38 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, γράφοντας: "200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Περήφανη που εκπροσωπώ την Ελλάδα!"

Περήφανη που εκπροσωπεί την Ελλάδα δήλωσε και η Δήμητρα Παύλου, με την παρακάτω δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Pavlou? (@dimitra.pavlou)

Η Αθηνά Πήττα, η οποία ζει μόνιμα στην Ισπανία και προπονείται στην ακαδημία του Rafa Nadal τους τελευταίους μήνες, έγραψε με τη σειρά της: "Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες. 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση! Τόσο υπερήφανη που εκπροσωπώ την Ελλάδα. Τόσο υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα!"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina Pitta (@pitta_athina)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots