Winter Pro Tennis Camp στα Ιωάννινα

 
Winter Pro Tennis Camp στα Ιωάννινα
Winter Pro Tennis Camp στα Ιωάννινα
tennisnews team Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 - 12:41

Με μεγάλη επιτυχία και με πολλές συμμετοχές παιδιών από όλη την Ελλάδα, αλλά και τη Γαλλία ολοκληρώθηκε το Winter Pro Tennis Camp που διοργανώθηκε από τις 2 έως τις 6 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα, από το TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER και την ακαδημία TENNIS ICON –FOIVOS MICHALOPOULOS ACADEMY.

Το camp απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας από 10 έως 18 ετών που συμμετέχουν σε αγωνιστικές ομάδες και μέσα από τις προπονήσεις έκαναν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν που ξεκινά τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Οι προπονήσεις έγιναν στα κλειστά και θερμαινόμενα γήπεδα του Topspin Epirus Tennis Center από τους επικεφαλής προπονητές των δύο ακαδημιών, Αριστοτέλη Ντάλια και Φοίβο Μιχαλόπουλο, ενώ γυμναστής ήταν ο Στράτος Καπρινιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η 2η φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιου επιπέδου camp στα Γιάννενα από το TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER. «Μέσα από το camp προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να προετοιμαστούν για να πετύχουν τους στόχους τους μέσα στην αγωνιστική σεζόν που έρχεται. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και το θετικό είναι ότι τα παιδιά σιγά- σιγά αγκαλιάζουν την διοργάνωση και οι γονείς μας εμπιστεύονται. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο camp, τα παιδιά, τους γονείς τους και τους συνεργάτες μας που μας στήριξαν στην υλοποίηση μιας διοργάνωσης που γίνεται θεσμός και βάζει τα Γιάννενα σιγά-σιγά στο χάρτη του τενιστικού ενδιαφέροντος» αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής προπονητής του TOPSPIN, Αριστοτέλης Ντάλιας.

Τέλος, από την πλευρά του ο Φοίβος Μιχαλόπουλος στάθηκε στις πολύ καλές εγκαταστάσεις του TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER, σημειώνοντας πως «μπορεί κάποιος να δουλέψει απερίσπαστος και όπως πρέπει για να πετύχει το στόχο του. Είμαι σίγουρος ότι το camp θα έχει επιτυχία και τα παιδιά θα βρουν πολύ χρήσιμα τα όσα θα μάθουν εδώ, ενώ θα υπάρξει ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας προς όφελος των παιδιών».

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots