Πρόκριση για τον Καλοβελώνη, το πάλεψαν Σκορίλας και Γκλαβάς

 
Πρόκριση για τον Καλοβελώνη, το πάλεψαν Σκορίλας και Γκλαβάς
tn team Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 - 20:20

Ο Μάρκος Καλοβελώνης κέρδισε τον Χρήστο Αντωνόπουλο στο ελληνικό ντέρμπι της ημέρας και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της ITF στο Ηράκλειο. Πάλεψαν για μεγάλες νίκες οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Χρήστος Γκλαβάς.

Ο Καλοβελώνης επικράτησε του Αντωνόπουλου με 6-2, 7-6 (6) και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF στο Lyttos Beach του Ηρακλείου, μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά παιχνιδιού.

Πολύ καλούς αγώνες αγώνες έκαναν και οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Χρήστος Γκλαβάς σήμερα στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach, παρότι δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Ο Σκορίλας προηγήθηκε με σετ απέναντι στον Ιταλό Francesco Forti, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.310 στον κόσμο, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-6, 6-2, 6-1.

Και ο Γκλαβάς πάλεψε, κόντρα στον Ρουμάνο Sebastian Gima, Nο.6 στο ταμπλό και Νο.478 τον κόσμο, αλλά γνώρισε την ήττα με 6-2, 7-6 (6).

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο πήρε ο Στυλιανός Χριστοδούλου από την Κύπρο, που κέρδισε τον Ιταλό Daniele Rapagnetta με 6-3, 6-4 και συνεχίζει το πολύ καλό τουρνουά που κάνει από τα προκριματικά. Ο άλλος Κύπριος που έπαιξε στο κυρίως ταμπλό, Σέργης Κυρατζής, ηττήθηκε από τον Σέρβο Sasa Markovic με 6-4, 6-3.

Αύριο ο Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Cezar Cretu, Νο.4 στο ταμπλό, ενώ διπλή αποστολή θα έχει ο Καλοβελώνης. Στο μονό θα παίξει με τον πολύ δυνατό Forti, ενώ στο διπλό μαζί με τον Κυρατζή θα αντιμετωπίσουν τους Arthur Gea και Jakub Nicod, για την προημιτελική φάση.

Όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots